15.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΜπαλονοΝότες στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

ΜπαλονοΝότες στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Ο μουσικοσυνθέτης και παραγωγός Νίκος Αντωνιάδης θα παρουσιάσει το βιβλίο – cd «ΜπαλονοΝότες – η κουζίνα μας» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310324666), την Παρασκευή 30/3/2018 στις 6:30 το απόγευμα

Μια εκδήλωση πρωτότυπη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η οποία θα υπερτονίσει την ευαισθησία στο θέμα της σωστής διατροφής των παιδιών. Θεωρία – παρουσίαση και επεξήγηση του όρου «Σωστή και υγιεινή διατροφή – καθημερινή και απολαυστική συνήθεια» ώστε να συνειδητοποιήσουν γονείς και παιδιά πόσο εύκολη και διασκεδαστική είναι η σωστή διατροφή.

Για γονείς και παιδιά

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μια ομάδα γονέων – καλλιτεχνών με αγάπη για τα παιδιά δημιούργησαν το εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο «ΜπαλονοΝότες – η κουζίνα μας», συνοδευόμενο από δεκατέσσερα τραγούδια.
Η έκδοσή του έγινε, έπειτα από έρευνα και μελέτη και με την συμβουλευτική αρωγή, από παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές και κοινωνικούς λειτουργούς. Τα παιδιά πολλές φορές δηλώνουν άρνηση για κάποιο φαγητό και αυτό οφείλετε κυρίως στην εικόνα του. Έρευνες έδειξαν πως ο πιο ευχάριστος τρόπος μάθησης, είναι το τραγούδι και ο χορός. Μάθετε λοιπόν στα παιδιά σας, την Ελληνική μεσογειακή κουζίνα, διασκεδάζοντας. Διδάξτε τα, τι τους προσφέρει η διατροφή αλλά και τις ρίζες της κουζίνας μας!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310324666).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ