14 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΜετάθεση ημερομηνιών του επαναληπτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών...

Μετάθεση ημερομηνιών του επαναληπτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και άλλων αναλώσιμων υγρών για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων και θέρμανσης των κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Ν.Π.

Μετάθεση ημερομηνιών του επαναληπτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και άλλων αναλώσιμων υγρών για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων και θέρμανσης των κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Ν.Π., προϋπολογισμού δαπάνης 21.525,00€ με το Φ.Π.Α.

 

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για λόγους συντήρησης και αναβάθμισης, το ΕΣΗΔΗΣ θα τεθεί εκτός λειτουργίας την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Αυγούστου.
Κατόπιν τούτου, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών του επαναληπτικού ηλεκτρονικού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού (ανοικτή διαδικασία) που αφορά στην “Προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και άλλων αναλωσίμων υγρών για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων και θέρμανσης των κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και των νομικών προσώπων του” π.δ. 21.525,00 € με το Φ.Π.Α. (για το είδος του ενδεικτικού προϋπολογισμού των λιπαντικών με α/α 23) μετατίθεται για τις 8-8-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ. και η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών μετατίθεται για τις 12-8-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ.

Η αναπληρώτρια Προϊσταμένη
του Τμήματος
κ.α.α.


Α. Μπαντής

Για να δείτε τη σχετική περίληψη Διακήρυξης του επαναληπτικού ηλεκτρονικού δημόσιου διεθνή διαγωνισμού, κάντε κλικ ε δ ώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ