14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και ΔικτύωνΈρευνα στο πλαίσιο της Μελέτης Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο ευρύτερο κέντρο του...

Έρευνα στο πλαίσιο της Μελέτης Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο ευρύτερο κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί τη “Μελέτη Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο ευρύτερο κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης” και το “Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας”. Σε αυτό το πλαίσιο διεξάγεται έρευνα με θέμα την αξιολόγηση της ζήτησης των μετακινήσεων στο σύνολο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Με τη συμμετοχή τους στην έρευνα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που έχει αναρτηθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα https://www.mihaniki.gr/survey/, καλούμε τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν ουσιαστικά στην επικαιροποίηση και συγκέντρωση επαρκών στοιχείων για τις προτιμήσεις τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εξυπηρέτηση των καθημερινών τους αναγκών, τα μεταφορικά μέσα που χρησιμοποιούν και άλλες πληροφορίες που είναι χρήσιμες για τη λήψη αποφάσεων κατά προτεραιότητα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης πρότασης η οποία θα ενισχύει την ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των μέσων μεταφοράς παράλληλα με τη στροφή προς εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης. Στόχος είναι η αποτελεσματική διαχείριση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης που αφορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για τη δημιουργία μίας «έξυπνης» και «βιώσιμης» ευρωπαϊκής πόλης.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας μελέτης. Το ερωτηματολόγιο αυτό είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις.  Η σύνοψη των αποτελεσμάτων θα δημοσιοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

Ενημερωθείτε και συνεργαστείτε για να σχεδιαστεί η πόλη που θέλετε.

Η συμβολή σας μας είναι απαραίτητη.

Σύνδεσμος προς το ερωτηματολόγιο εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ