18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΜαταίωση διαγωνισμού: Ανάθεση υπηρεσίας για την έκδοση δίγλωσσου τεύχους συνοπτικής παρουσίασης του...

Ματαίωση διαγωνισμού: Ανάθεση υπηρεσίας για την έκδοση δίγλωσσου τεύχους συνοπτικής παρουσίασης του έργου MEDSEATIES

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι ο πρόχειρος διαγωνισμός ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 19-10-201 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.-11:30 π.μ για την ανάθεση υπηρεσίας για την έκδοση δίγλωσσου τεύχους συνοπτικής παρουσίασης του έργου MEDSEATIES και της στρατηγικής (πιλοτικού έργου) του Δήμου για τη διαχείριση της παράκτιας ζώνης π.δ. 9.600€ με Φ.Π.Α. 23%, για τις ανάγκες της Δ/νσης Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης ματαιώνεται.

 

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι ο πρόχειρος διαγωνισμός ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 19-10-2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.-11:30 π.μ για την ανάθεση υπηρεσίας για την έκδοση δίγλωσσου τεύχους συνοπτικής παρουσίασης του έργου MEDSEATIES και της στρατηγικής (πιλοτικού έργου) του Δήμου για τη διαχείριση της παράκτιας ζώνης π.δ. 9.600€ με Φ.Π.Α. 23%, για τις ανάγκες της Δ/νσης Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης ματαιώνεται.
Ο νέος διαγωνισμός θα δημοσιευθεί εκ νέου στις εφημερίδες.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ