15.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΜίσθωση διάρκειας πέντε (5) ετών οικοπέδου - ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για...

Μίσθωση διάρκειας πέντε (5) ετών οικοπέδου – ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση ογκωδών της Δ/νσης Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια οικόπεδο – ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση ογκωδών της Δ/νσης Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Νο 66 / 2015

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια οικόπεδο – ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση ογκωδών της Δ/νσης Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων.
Το προσφερόμενο ακίνητο :
i. Θα πρέπει να βρίσκεται στην δυτική πλευρά της πόλης της Θεσσαλονίκης (μέχρι και τον Νέο Επιβατικό Σταθμό Αυτοκινήτων) με πρόσβαση σε κεντρικές οδούς.
ii. Να διαθέτει καθαρή επιφάνεια 6.000 ως 7.000 τ.μ..
iii. Να είναι περιφραγμένο και να διαθέτει περιμετρικό φωτισμό ή άλλως να αναλάβει ο ιδιοκτήτης την υποχρέωση να εκτελέσει τις απαιτούμενες εργασίες.
iv. Ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται το οικόπεδο πρέπει να εξασφαλίζει την πρόσβαση σε βαρέα οχήματα.
v. Επιθυμητή η ύπαρξη άδειας διαχείρισης ογκωδών αστικών απορριμμάτων ή αλλιώς αν δεν υφίσταται, απαραίτητη η δυνατότητα έκδοσης της.
vi. Να διαθέτει γεφυροπλάστιγγα.
vii. Να διαθέτει νόμιμες κτιριακές εγκαταστάσεις 50 – 60 τ.μ., οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι γραφείων και θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες με τα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρισμού. Θα πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων και να διαθέτουν χώρους υγιεινής. Όλοι οι χώροι κύριας χρήσης πρέπει να διαθέτουν σε πλήρη λειτουργία επαρκή θέρμανση και ψύξη.
viii. Θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο ή να διαμορφωθεί κατάλληλα από τον εκμισθωτή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της υπηρεσίας που θα στεγαστεί.

Όσοι έχουν οικόπεδο – ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 202-203, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00, Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος), τηλέφωνο: 231331 7254, 7446, fax : 231331 7707.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ