16.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΜίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία της Παιδικής...

Μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης Ξηροκρήνης στην Β’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για έξι (6) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης Ξηροκρήνης στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ   Νο   20 / 2015

    Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για έξι (6) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης Ξηροκρήνης στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να είναι κατά προτίμηση ισόγειο ωφέλιμης επιφάνειας 50-100 τ.μ.(καθαρά), εντός των ορίων της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα επί της οδού Γρηγορίου Κολωνιάρη, μεταξύ των οδών Στ. Δραγουμάνου και Αγίων Πάντων, κοντά σε σχολεία, πάρκα και πλατείες.
Θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο ή να διαμορφωθεί κατάλληλα από τον εκμισθωτή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως Παιδική Βιβλιοθήκη.
Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να αποτελεί χώρο κύριας χρήσης, να είναι απαλλαγμένο από υγρασία, να έχει φυσικό φωτισμό, αερισμό και να καλύπτει τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων. Να υπάρχουν, δε, χώροι υγιεινής χωριστά για τους υπαλλήλους (ανδρών και γυναικών) και τους πολίτες, καθώς και χώρος υγιεινής προδιαγραφών ΑΜΕΑ. Όλοι οι χώροι πρέπει να διαθέτουν σε πλήρη λειτουργία επαρκή θέρμανση και ψύξη κατά προτίμηση με σύστημα χαμηλής κατανάλωσης.
Οι χώροι του εξεταζόμενου ακινήτου θα πρέπει να εξασφαλίζουν εξαρχής ή μετά από επεμβάσεις του ιδιοκτήτη την οριζόντια και κάθετη προσβασιμότητα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 202-203, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00,  Διεύθυνση:  Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος),  τηλέφωνο:  231331 7446 και 231331 7254,  fax : 231331 7707.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

                                                                                                       Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ