25.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΜίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Ανοιχτού...

Μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Ανοιχτού Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων

Διακήρυξη με στοιχεία των (6) που αφορά τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Ανοιχτού Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αρ.Πρωτ.:28493/8681

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 21/2015

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Ανοιχτού Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων. Πρέπει να βρίσκεται μεταξύ των οδών Κωλέττη – Γιαννιτσών – Αναγεννήσεως – 26ης Οκτωβρίου – Μοναστηρίου, να έχει ωφέλιμο εμβαδόν 250 – 350 τ.μ. και να είναι απόλυτα προσβάσιμο για τα ΑμεΑ. Αν υπάρχει ασανσέρ να έχει διαστάσεις τουλάχιστον 1,00 μ. πλάτος και 1,50 βάθος. Ειδικότερα προκειμένου να πληρούνται οι ελάχιστες προδιαγραφές λειτουργίας Ανοικτών Κέντρων Ημέρας Αστέγων σύμφωνα με την υπ’ αρ. Δ28οικ.37400/3461/14 Απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας πρέπει οι εγκαταστάσεις να αποτελούνται από τους εξής χώρους:
• Χώρος υποδοχής, φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των αστέγων (Απαιτούμενο εμβαδό 135-155 τ.μ.)
• Χώροι γραφείων του προσωπικού και διεξαγωγής ατομικών συναντήσεων συμβουλευτικής καθώς και παροχής υπηρεσιών υγειονομικής φροντίδας (Απαιτούμενο εμβαδό 50-75 τ.μ.)
• Χώρος υγιεινής για τους ωφελούμενους ( -3-WC τουλάχιστον εκ των οποίων τα δύο να περιλαμβάνουν και χώρο για -3- νιπτήρες, -3- ντουζιέρες και -3- λεκάνες, το κάθε ένα), καθώς και WC για τα ΑμεΑ και χώρος υγιεινής για το προσωπικό (Απαιτούμενο εμβαδό 45-75 τ.μ.)
• Χώρος με πλυντήρια/στεγνωτήρια (Απαιτούμενο εμβαδό 10-20 τ.μ.)
• Χώρος αποθήκευσης (Απαιτούμενο εμβαδό 10-25 τ.μ.)
Θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο ή να διαμορφωθεί κατάλληλα από τον εκμισθωτή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων.
Ο εκμισθωτής υποχρεώνεται με δαπάνες του να μεριμνήσει ώστε το μίσθιο να είναι συνδεδεμένο και σε πλήρη λειτουργία με τα δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης και τηλεφώνου.
Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 202-203, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00, Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος), τηλέφωνο: 231331 7254, 7446, fax : 231331 7707.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ