17.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΜίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του ...

Μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου

Διακήρυξη με στοιχεία των (6) που αφορά τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 35 / 2015

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου. Πρέπει να βρίσκεται μεταξύ των οδών Καυτατζόγλου – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Γ.Παπανδρέου – Μοσχονησίων – Βούλγαρη – Αλ. Παπαναστασίου – Νέας Εγνατίας, να έχει ωφέλιμο εμβαδόν 180 – 220 τ.μ. και να είναι απόλυτα προσβάσιμο για τα ΑμεΑ.
Το ακίνητο πρέπει να είναι απαλλαγμένο από υγρασία, να έχει φυσικό φωτισμό, αερισμό, και να καλύπτει τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων. Να υπάρχουν χώροι υγιεινής και ειδικότερα ένα WC για ΑμεΑ. Όλοι οι χώροι πρέπει να διαθέτουν σε πλήρη λειτουργία επαρκή θέρμανση και ψύξη.
Οι χώροι του εξεταζόμενου ακινήτου θα πρέπει να εξασφαλίζουν εξαρχής ή μετά από επεμβάσεις του ιδιοκτήτη την οριζόντια και κάθετη προσβασιμότητα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Το μίσθιο θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο ή να διαμορφωθεί κατάλληλα από τον εκμισθωτή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο.
Ο εκμισθωτής υποχρεώνεται με δαπάνες του να μεριμνήσει ώστε το μίσθιο να είναι συνδεδεμένο και σε πλήρη λειτουργία με τα δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης και τηλεφώνου.
Ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται το ακίνητο πρέπει να εξασφαλίζει την πρόσβαση στα ειδικά οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των ΑμεΑ.
Σημαντικό επίσης είναι το ακίνητο να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από στάσεις λεωφορείου για την εξυπηρέτηση των ατόμων που προσέρχονται χωρίς συνοδό στο Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο.

Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 202-203, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00, Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος), τηλέφωνο: 231331 7254, 7446, fax : 231331 7707.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ