14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΜήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας κ.Ι.Κοσμοπούλου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας κ.Ι.Κοσμοπούλου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

 

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή τύχη σε αυτό τον πρώτο μεγάλο αγώνα της ζωής τους!

Κι εύχομαι καλή τύχη κι όχι καλή επιτυχία, γιατί αυτό που εσείς οι μαθητές στο τέλος θα θεωρήσετε ως επιτυχία ή αποτυχία δεν προεξοφλεί από μόνο του τίποτε όσον αφορά το μέλλον και τις επιδιώξεις σας.

Οι εξετάσεις αυτές είναι κυρίως μια αναμέτρηση με τον εαυτό σας, είναι μια μάχη από τις πολλές που θα χρειαστεί να δώσετε στη ζωή σας. Και η νίκη σ’ αυτήν τη μάχη είναι η προσπάθεια, η ευόδωση της οποίας θα σας οδηγήσει σ’ έναν κόσμο πλατύτερης γνώσης.

Ήδη αποδείξατε, μέσα από τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώσαμε εξαιτίας της πανδημίας, ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να περάσετε τη “λεπτή κόκκινη γραμμή” που σας οδηγεί στο επόμενο κατώφλι της ζωής σας όποιο κι αν είναι αυτό! Γιατί η ζωή μας είναι μία μεγάλη σειρά από προκλήσεις και προσκλήσεις για να την χαρούμε και να την ζήσουμε.

Συμπαραστάτες σ’ αυτήν την προσπάθεια είναι οι καθηγητές σας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλη αυτήν την δύσκολη πορεία και   φυσικά οι γονείς. Οι γονείς που είναι πάντα δίπλα σας. Από τα πρώτα γράμματα του Δημοτικού μέχρι σήμερα.

Για να σας απλώνουν το χέρι όταν το χρειάζεστε, μια αγκαλιά για να χωθείτε κι ένα χαμόγελο με μια καλή κουβέντα ότι όλα θα πάνε καλά, κι αν δεν πάνε δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Καλή τύχη λοιπόν σ’ όποιον δρόμο πάρετε τελικά στη ζωή σας, μέσα απ’ όπου κι αν περνάει!!!”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ