14.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΜήνυμα Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Δημαρέλου για την εικόνα της πόλης ενόψει Πάσχα

Μήνυμα Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Δημαρέλου για την εικόνα της πόλης ενόψει Πάσχα

Να μην κατεβάζουν αλόγιστα τα απορρίμματά τους στους πράσινους κάδους τις ημέρες του Πάσχα καλεί με μήνυμά του τους δημότες ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Δημαρέλος.

Με αφορμή τη μη λειτουργία του ΧΥΤΑ την Κυριακή του Πάσχα και την Τρίτη 7 Μαΐου συνιστά στους κατοίκους να αποφύγουν την εναπόθεση απορριμμάτων ώστε να διασφαλιστεί η καθαριότητα και ευταξία της πόλης.

Αναλυτικά στο μήνυμά του τονίζει τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις ημέρες αργιών του Άγιου Πάσχα και ειδικότερα την Κυριακή του Πάσχα και την Τρίτη 7/5, δεν θα λειτουργεί ο ΧΥΤΑ που χρησιμοποιείται για την εναπόθεση των σύμμεικτων απορριμμάτων (πράσινος κάδος).

Ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση και παρακαλούμε για τη συνεργασία σας με την όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους πράσινους κάδους για τα διαστήματα αυτά. Η Καθαριότητα της πόλης είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στην διατήρηση καθαριότητας της πόλης μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ