12.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Αστικής ΚατάστασηςΚαθορισμός των ωρών εισόδου των πολιτών και δικηγόρων στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης...

Καθορισμός των ωρών εισόδου των πολιτών και δικηγόρων στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών.

Α. Καθορίζουμε τις ώρες εισόδου και εξυπηρέτησης των πολιτών στο Ληξιαρχείο Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών, για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους ως εξής:

Εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 14:00.
Σάββατα, 08:00 έως 13:00 (μόνο για καταχωρήσεις θανάτων).
Κυριακές και αργίες από 08:00 έως 12:00 (μόνο για καταχωρήσεις θανάτων).

Β. Καθορίζουμε τις ώρες εισόδου και εξυπηρέτησης των πολιτών στο Τμήμα Δημοτολογίου της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους, εκτός των υπηρεσιών του για τις οποίες προβλέπεται ειδικότερο ωράριο, όπως κατωτέρω:

Εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 14:00.
Ειδικότερα:

1. Καθορίζουμε τις ώρες εισόδου και εξυπηρέτησης των πολιτών του Γραφείου Πολιτικών Γάμων του Τμήματος Δημοτολογίου τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 13:30.
2. Καθορίζουμε τις ώρες εισόδου και εξυπηρέτησης των πολιτών για την υποβολή Δηλώσεων Πολιτογράφησης στο Γραφείο Πολιτογραφήσεων του Τμήματος Δημοτολογίου, τις ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή από 09:00 έως 12:00.

Γ. Η εξυπηρέτηση των δικηγόρων στο Τμήμα Ληξιαρχείου και στο Τμήμα Δημοτολογίου της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών, θα γίνεται με επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, χωρίς κανένα χρονικό ή άλλο περιορισμό.

Δ. Καθορίζουμε τις ώρες εισόδου και εξυπηρέτησης των πολιτών στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Υποστήριξης, της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών, για την κατάθεση πάσης φύσεως εγγράφων (αιτήσεις, διακηρύξεις διαγωνισμών/δημοπρασιών/προμηθειών καθώς και εγγράφων (κλητήριων θεσπισμάτων) που αφορούν κατοίκους αγνώστου διαμονής, τη θεώρηση γνησίου υπογραφής, την επικύρωση αντιγράφων εγγράφων, ως εξής:

Εργάσιμες ημέρες από 07:00 έως 15:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ