16.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΗμερίδα – Συνάντηση των Λεσχών Ανάγνωσης της Θεσσαλονίκης. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ημερίδα – Συνάντηση των Λεσχών Ανάγνωσης της Θεσσαλονίκης. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Εργαστήριο για τη Μελέτη της Ανάγνωσης και της Γραφής στην Εκπαίδευση και στην Κοινωνία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ οργανώνουν συνάντηση των λεσχών ανάγνωσης που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 4 Μαϊου 2018,  16.00 – 21.00, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πρόγραμμα της 15ης Διεθνούς ΄Εκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Ο σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή εμπειριών από τη λειτουργία των λεσχών, η διάδοση καλών πρακτικών και γενικότερα ο προβληματισμός γύρω από τους κοινωνικούς αυτούς χώρους ανάγνωσης.

Εάν ενδιαφέρεσθε να πάρει η λέσχη σας μέρος στην ημερίδα θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση bibxarilaou@hotmail.gr
έως τις 25 Μαρτίου 2018.

Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρονται το όνομα της λέσχης και τα ειδικά ενδιαφέροντά της, ο θεσμός στο πλαίσιο του οποίου λειτουργεί και η διάρκεια λειτουργίας της, το όνομα του συντονιστή/εκπροσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας του (e-mail, τηλέφωνο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ