18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΗλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α'...

Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α’ 147) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών» για την «Προμήθεια αεροπορικών εισιτηρίων και ανάθεση ξεναγήσεων σε πρακτορεία ταξιδίων, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, έτους 2021»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 18/2021

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α’ 147) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών» για την «Προμήθεια αεροπορικών εισιτηρίων και ανάθεση ξεναγήσεων σε πρακτορεία ταξιδίων, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, έτους 2021»,  προϋπολογισμού δαπάνης  67.818,32  €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και των λοιπών κρατήσεων, φόρων.

 Αριθ. Συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ): 133608

Πρόσβαση στα έγγραφα σύμβασης:

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά έγγραφα σύμβασης διατίθενται από την πλατφόρμα του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr  από … 28 / 05 / 2021 …  και ώρα 15:00

 Κωδικός CPV:

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου Δημοσίων Συμβάσεων (CPV):

34980000-0 «Ταξιδιωτικά εισιτήρια»

63514000-5 «Υπηρεσίες ξενάγησης»

Εκτιμώμενη αξία σύμβασης:

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 67.818,32 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και των λοιπών κρατήσεων, φόρων (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: Τμήμα: Ι : 55.210,00€ & Τμήμα ΙΙ : 10.168,00€ Συνολικό ποσό Τμημάτων Ι + ΙΙ χωρίς ΦΠΑ : 65.378,00  ΦΠΑ Τμήματος ΙΙ: 2.440,32 €). Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Η σύμβαση χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους .

Υποδιαίρεση σε τμήματα:

Προσφορές υποβάλλονται  ανά Τμήμα του ενδεικτικού προϋπολογισμού όπως αναφέρονται στην τεχνική περιγραφή και στον ενδεικτικό προϋπολογισμό για ένα ή και τα δύο Τμήματα  .

Κριτήριο Ανάθεσης της Σύμβασης:

Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει ποσοστού έκπτωσης για το Τμήμα 1 του ενδεικτικού προϋπολογισμού (Αεροπορικά Εισιτήρια) και βάσει τιμής, για το Τμήμα 2 του ενδεικτικού προϋπολογισμού (Ξεναγήσεις) σύνολο των επιμέρους ειδών και ποσοτήτων. Προσφορά που θα αφορά μέρος μόνο της ποσότητας ή μέρος των υπό προμήθεια ειδών, θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Διάρκεια Σύμβασης – Χρόνος Παράδοσης:

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται  από την ημερομηνία πρωτοκόλλησης και ανάρτησης στο ΚΗΜΔΗΣ, έως τη λήξη των εκδηλώσεων, σύμφωνα με τις ΑΔΣ με τις οποίες εγκρίθηκαν.

Δικαιολογητικά Συμμετοχής:

1) Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό

2) Τυποποιημένο έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης  (ΤΕΥΔ)

3) Δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 2.4.3 της υπ΄ αριθ. 18/2021  Διακήρυξης

Λόγοι αποκλεισμού:

Λόγοι αποκλεισμού που σχετίζονται με ποινικές καταδίκες, καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και λοιπές καταστάσεις, όπως αναλυτικά προβλέπονται στο άρθρο 2.2.3 της υπ΄ αριθ. 18/2021 Διακήρυξης, διαπιστώνονται με τα σχετικά δικαιολογητικά του άρθρου 2.2.9 της ανωτέρω, τα οποία προσκομίζει ο οικονομικός φορέας.

Κριτήρια επιλογής:

Κριτήρια επιλογής που σχετίζονται με την Καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, όπως αναλυτικά προβλέπεται στο άρθρα 2.2.4 της υπ΄αριθ. 18/2021 Διακήρυξης, διαπιστώνονται με τα σχετικά δικαιολογητικά του άρθρου 2.2.9 της ανωτέρω, τα οποία προσκομίζει ο οικονομικός φορέας.

Απαιτούμενες Εγγυήσεις:

Εγγυητική Συμμετοχής το ύψος της οποίας καθορίζεται σε ποσοστό 2% επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός Φ.Π.Α.

Εγγύηση καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης: ποσοστού 5% επί της αξίας της σύμβασης εκτός Φ.Π.Α.

Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς.

Υποβολή προσφορών και αποσφράγισή τους:

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr στην οποία οι οικονομικοί φορείς υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών …28 / 05 / 2021 …..  και ώρα 16:00

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών:  ……14 / 06 / 2021..    και ώρα 15:00

Ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών: …18 / 06 / 2021…..   και ώρα 10:00

Απαιτούμενος χρόνος ισχύος προσφοράς: Η ισχύς των προσφορών θα είναι τουλάχιστον δώδεκα (12) μηνών. Δεν επιτρέπονται εναλλακτικές προσφορές.  

Έννομη προστασία:

Προδικαστικές προσφυγές

Κάθε ενδιαφερόμενος ο οποίος έχει ή είχε συμφέρον να του ανατεθεί συγκεκριμένη σύμβαση του Ν. 4412/2016 και έχει ή είχε υποστεί ή ενδέχεται να υποστεί ζημία από εκτελεστή πράξη ή παράλειψη της αναθέτουσας αρχής συμπεριλαμβανομένης και της διακήρυξης, κατά παράβαση της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της εσωτερικής νομοθεσίας, δικαιούται να ασκήσει προδικαστική προσφυγή ενώπιον της ΑΕΠΠ κατά της σχετικής πράξης ή παράλειψης της αναθέτουσας αρχής προσδιορίζοντας ειδικώς τις νομικές και πραγματικές αιτιάσεις που δικαιολογούν το αίτημά του, το οποίο υποβάλλεται υποχρεωτικά με τη χρήση τυποποιημένου εντύπου όπως αυτό παρατίθεται στο Παράρτημα ΙV της υπ΄αριθμ. 18/2021 Διακήρυξης.

Οι προθεσμίες για την άσκηση της προδικαστικής προσφυγής αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 3.4 της ανωτέρω διακήρυξης.

Για το παραδεκτό της άσκησης της προδικαστικής προσφυγής κατατίθεται παράβολο από τον προσφεύγοντα υπέρ του Δημοσίου, κατά τα ειδικά οριζόμενα στο άρθρο 363 του Ν. 4412/2016.

Για να κατεβάσετε την περίληψη πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την διακήρυξη πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το espd σε μορφή xml πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το έντυπο οικονομικής προσφοράς πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το έντυπο προδικαστικής προσφυγής πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ