22.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΑνακοινώσεις Ε' Δημοτικής ΚοινότηταςΕ' Κοινότητα - Πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ε’ Κοινότητα – Πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, τα συνεργεία εγκαταστάθηκαν στην ανατολική πλευρά της πόλης, προχωρώντας σε έργα ασφαλτόστρωσης και σε νέες διαγραμμίσεις σε τρεις κόμβους στη συμβολή της Γεωργίου Παπανδρέου με τη Λασκαράτου, τη Γραβιάς και την 25ης Μαρτίου.
Στο τελευταίο σημείο -στη συμβολή της Γεωργίου Παπανδρέου με την 25ης Μαρτίου- βρέθηκε το πρωί και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, για να επιθεωρήσει τα έργα στην περιοχή.
«Στόχος μας είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πόλης μας να αλλάξει», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, παρατηρώντας ότι σήμερα το εκτεταμένο δίκτυο δρόμων που ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, μήκους περίπου 400 χιλιομέτρων, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Όπως σημείωσε ο ίδιος, η Δημοτική Αρχή αξιοποίησε την περίοδο των περιορισμών στην κυκλοφορία λόγω κορωνοϊού και προχώρησε σε σειρά ασφαλτοστρώσεων σε κομβικούς δρόμους, όπως στην Κατσιμίδη, στην Ίωνος Δραγούμη και στην Παπάφη.
Αντίστοιχα και τώρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ζέρβας, η Διοίκηση του Δήμου σκοπεύει να αξιοποιήσει την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε μειώνεται η κίνηση στους δρόμους της πόλης, για να προχωρήσει σε νέες ασφαλτοστρώσεις σε κομβικούς δρόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ