18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΕργαστήρι Μουσικής Προπαιδείας στην Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27)

Εργαστήρι Μουσικής Προπαιδείας στην Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27)

Εργαστήρι Μουσικής προπαιδείας (4μηνης διάρκειας: Οκτώβριος 2017 –  Ιανουάριος 2018) πρόκειται να λειτουργήσει στην  Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27, ισόγειο, τηλ. 231331 8572)
Σκοπός του εργαστηρίου είναι η μύηση των παιδιών στον κόσμο της μουσικής που θα ενεργοποιήσει τις αισθήσεις τους, τη φαντασία, την αυτοπειθαρχία, τη συγκέντρωση  αλλά και την κοινωνικότητά τους.
Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα χαράς και ψυχαγωγίας με τρόπο πρωτότυπο και δημιουργικό, οι μικροί μας φίλοι θα  εξερευνήσουν  τα στοιχεία της μουσικής (ρυθμός, μελωδία, ηχόχρωμα κ.λπ.), θα παίξουν με διάφορα μουσικά όργανα, θα κατασκευάσουν αυτοσχέδια δικά τους και θα προετοιμαστούν για τα επόμενα βήματά τους στη μουσική.
Το εργαστήριο γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η Μουσικοπαιδαγωγός κ. Κατερίνα Ψαλτίδου
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 6 χρονών.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων : 12 παιδιά.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 και θα γίνονται κάθε Τρίτη  5.00 μ.μ. –  6.00μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 28/9/2017 έως 5/10/2017 ΜΟΝΟ με τη φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου  –  κηδεμόνα στη βιβλιοθήκη . Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Ωράριο λειτουργίας  Κεντρικής Παιδικής Βιβλιοθήκης
Δευτέρα – Παρασκευή:  8.00 π.μ.- 8:30 μ.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ