18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΑνακοινώσεις Δ' Δημοτικής ΚοινότηταςΕργαστήρια Εικαστικών και Χειροτεχνίας στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα

Εργαστήρια Εικαστικών και Χειροτεχνίας στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα

Ανακοίνωση

Ξεκινούν τα Εργαστήρια Εικαστικών και Χειροτεχνίας στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα με δωρεάν Μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά, ντεκουπάζ και κατασκευής κοσμήματος.

Τα μαθήματα είναι εβδομαδιαία και θα πραγματοποιούνται στο  Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας (Κλεάνθους 57).

Τα μαθήματα ζωγραφικής απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας από 9 (εννέα) ετών και ενήλικους δημότες κατοίκους της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη (παιδικό τμήμα) και Παρασκευή (τμήμα ενηλίκων) και θα ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου.

Τα μαθήματα ντεκουπάζ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, απευθύνονται σε ενήλικους δημότες κατοίκους της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και θα ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου.

Τα μαθήματα κατασκευής κοσμήματος απευθύνονται σε ενήλικους δημότες κατοίκους της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και θα ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 231331-8518, 8517 & 8523, fax 2310 939797 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση d-koinotita@thessaloniki.gr.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ