18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΕργασίες συντήρησης των συστημάτων καυστήρα - λέβητα - καπνοδόχου φυσικού αερίου των...

Εργασίες συντήρησης των συστημάτων καυστήρα – λέβητα – καπνοδόχου φυσικού αερίου των λεβητοστασίων των κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στις εργασίες συντήρησης των συστημάτων καυστήρα – λέβητα – καπνοδόχου φυσικού αερίου των λεβητοστασίων των κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης Π.Δ. 15.000,00 € με Φ.Π.Α., για τις ανάγκες του έργου «Παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση των συστημάτων καυστήρα – λέβητα – καπνοδόχου φυσικού αερίου των λεβητοστασίων των κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης για το διάστημα 2013-2014» της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος, γραφείο 109 1Β) την 19 /11/2013 ημέρα ΤΡΙΤΗ ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00΄π.μ. και ώρα λήξης 10.15΄ π.μ.

 

                                                                 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                                        ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 
Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στις εργασίες συντήρησης των συστημάτων καυστήρα – λέβητα – καπνοδόχου φυσικού αερίου των λεβητοστασίων των κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης Π.Δ. 15.000,00 € με Φ.Π.Α., για τις ανάγκες του έργου «Παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση των συστημάτων καυστήρα – λέβητα – καπνοδόχου φυσικού αερίου των λεβητοστασίων των κτιρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης για το διάστημα 2013-2014» της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος, γραφείο 109 1Β) την 19 /11/2013  ημέρα ΤΡΙΤΗ ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00΄π.μ. και ώρα λήξης  10.15΄ π.μ.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., τα έξοδα δημοσίευσης και κάθε τυχόν νόμιμη κράτηση. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ.3 του Ν.4013/2011)
Πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές θα δίνονται από τη Διεύθυνση Κατασκεών και Συντηρήσεων – Τμήμα Συντηρήσεων ΗΛΜ Εγκαταστάσεων στο τηλέφ 2310 296 847 κ. Ε.Μάμμος.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Δ/νση Οικονομικής & Ταμειακής Διαχείρισης-Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος, γραφείο 114Β, τηλ. 231331 7538 -231331 7545, αρμόδιοι υπάλληλοι Αν. Απουσίδου & Ουρ. Κατσίκα κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.
                                                                     Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
                                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
 Για να δείτε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ