25.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΕπιλογή συμβούλου για την υλοποίηση των πακέτων εργασίας: Ενημέρωση & δημοσιότητα -...

Επιλογή συμβούλου για την υλοποίηση των πακέτων εργασίας: Ενημέρωση & δημοσιότητα – Οργάνωση δικτύου Πράσινων επιχειρήσεων – Πίνακα προβολής δικτύου πράσινων επιχειρήσεων του Διασυνοριακού Προγράμματος ΕΛΛΑΔΑ-ΠΓΔΜ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 10 Απριλίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ.Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γραφείο 020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από τεχνοοικονομική άποψη προσφορά, για την υλοποίηση της εργασίας «Ανακύκλωση οργανικών αποβλήτων και πράσινη επιχειρηματικότητα στον αστικό ιστό για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας-Recycling of organic waste and green entrepreneurship in the urban web to secure public health» με ακρωνύμιο SAFE WASTECYCLE του Διασυνοριακού Προγράμματος ΕΛΛΑΔΑ-ΠΓΔΜ ΙΡΑ 2007-2013 π.δ. 85.000,00€ με Φ.Π.Α. και σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80. Επιλογή συμβούλου για την υλοποίηση των πακέτων εργασίας: Ενημέρωση και δημοσιότητα – Οργάνωση δικτύου Πράσινων επιχειρήσεων – Πίνακα προβολής δικτύου πράσινων επιχειρήσεων.

 

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η  Νο 9/2014 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 10 Απριλίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ.Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γραφείο 020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από τεχνοοικονομική άποψη προσφορά, για την υλοποίηση της εργασίας «Ανακύκλωση οργανικών αποβλήτων και πράσινη επιχειρηματικότητα στον αστικό ιστό για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας-Recycling of organic waste and green entrepreneurship in the urban web to secure public health» με ακρωνύμιο SAFE WASTECYCLE του Διασυνοριακού Προγράμματος ΕΛΛΑΔΑ-ΠΓΔΜ ΙΡΑ 2007-2013 π.δ. 85.000,00€  με Φ.Π.Α.  και σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80. Η διακήρυξη αφορά στην επιλογή συμβούλου για την υλοποίηση των πακέτων εργασίας: Ενημέρωση και δημοσιότητα – Οργάνωση δικτύου Πράσινων επιχειρήσεων –  Πίνακα προβολής δικτύου πράσινων επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και οι συνεταιρισμοί που ασκούν δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο του έργου που αφορά σε παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και υλοποίησης αναπτυξιακών παρεμβάσεων και διαχείρισης έργου στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο 5% της προϋπολογισθείσας από την υπηρεσία δαπάνης με το Φ.Π.Α., σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή 7μηνης ισχύος από αναγνωρισμένη Τράπεζα.

Διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, αρμόδιοι υπάλληλοι Ι.Καραγιάννη τηλ. 2310 494545 και Ν.Χατζηϊωάννου τηλ. 2310 494471.

Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίδονται από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Βασ.Γεωργίου Α’ 1, ΚΤΙΡΙΟ Β, γραφείο 109 1/Β,  αρμόδια υπάλληλος Ε.Σκέντου, τηλ. 2313 317535.

Τα τεύχη του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η 11-4-2014 και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ.

                                                           

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

 

Χ.ΚΑΠΟΝ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ