14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΕπικαιροποίηση δικαιολογητικών των δικαιούχων των Δημοτικών Ιατρείων

Επικαιροποίηση δικαιολογητικών των δικαιούχων των Δημοτικών Ιατρείων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης λειτουργεί  τα Δημοτικά Ιατρεία στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με κωδικό πράξης/ΟΠΣ 5041766.

Τα Δημοτικά Ιατρεία  αποτελούν μια ανοικτή δομή άμεσης πρόσβασης με σκοπό την πρόληψη και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας πολιτών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες κοινωνικές τάξεις.  Η δομή στεγάζεται επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 και Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία, λειτουργεί καθημερινά και οι υπηρεσίες της παρέχονται δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους, ανασφάλιστους, Δημότες ή Κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Καλούνται όλοι οι δικαιούχοι  να επικαιροποιήσουν  τα δικαιολογητικά τους για την ανανέωση της εγγραφής τους,  από 17/11/2022 έως 31/01/2023.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

  • Τελευταία τρίμηνη θεώρηση της Κάρτα ανεργίας σε ισχύ.
  • Βεβαίωση κατοικίας (φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ,ΟΤΕ, κινητή τηλεφωνία ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή υπεύθυνη δήλωση φιλοξενίας θεωρημένη από τα ΚΕΠ για το γνήσιο υπογραφής και φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ,ΟΤΕ, κ.λ.π. του ατόμου που φιλοξενεί τον αιτούντα).
  • Εκκαθαριστικό εφορίας  Ε9 του τρέχοντος  έτους.
  • Αποδεικτικό έγκρισης της αίτησης ένταξης στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα  (ΚΕΑ) σε ισχύ.

Τα δικαιολογητικά παραλαμβάνονται  στην οδό Μοναστηριού 53-55 (3ος όροφος) και Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία,  από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 έως 13:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ