22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΚΕ.ΔΗ.Θ.Επαναπροκήρυξη φανερής προφορικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ...

Επαναπροκήρυξη φανερής προφορικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης προς υλοποίηση της υπ΄αριθμ. 85/2021 (ΑΔΑ:Ω897ΟΛΩ0-ΩΞΣ) απόφασης του ΔΣ της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., επαναπροκηρύσσει φανερή προφορική μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Θ..

Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, να είναι σε άριστη κατάσταση, να πληρεί τις προδιαγραφές ίδρυσης και λειτουργίας ΚΔΑΠ-ΜΕΑ σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, να βρίσκεται απαραιτήτως σε ισόγειο χώρο, να διαθέτει υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις σε λειτουργία, εσωτερικές καλωδιώσεις τηλεφωνικής επικοινωνίας καθώς και δίκτυο ηλεκτρικής εγκατάστασης, όλοι οι χώροι να είναι απαλλαγμένοι από υγρασία να διαθέτουν επαρκή φυσικό και τεχνητό φωτισμό, εξαερισμό, επαρκή θέρμανση,ψύξη και πυροπροστασία.

Επιτρέπεται να κατατεθούν προσφορές ακινήτων που να πληρούν τις προϋποθέσεις υπό τον όρο ότι το προσφερόμενο ακίνητο θα έχει επιφάνεια από 250 έως 350 τ.μ. και θα πληρεί τους λοιπούς όρους της διακήρυξης.

Το κείμενο της διακήρυξης, στο οποίο αναφέρονται οι ειδικότεροι όροι διενέργειας του διαγωνισμού, διατίθεται στους ενδιαφερόμενους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τα γραφεία διοίκησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 164, 1ος όροφος (τηλέφωνο 2311821722).

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη δημοπρασία πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο στην παραπάνω διεύθυνση εντός είκοσι ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας περίληψης δηλαδή από την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 (αμέσως επόμενη εργάσιμη από τη λήξη του εικοσαήμερου 11/12/2021), προσκομίζοντας σφραγισμένο φάκελο, απευθυνόμενο στην «Επιτροπή Διαγωνισμού μίσθωσης ακινήτου»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

ΝΑΤΑΛΙΑ ΒΑΡΣΑΜΗ

Για να κατεβάσετε την επαναπροκήρυξη, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την αίτηση, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ