18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΕπαναληπτικός ηλεκτρονικός διεθνής ανοικτός διαγωνισμός για την “Προμήθεια μεταλλικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής...

Επαναληπτικός ηλεκτρονικός διεθνής ανοικτός διαγωνισμός για την “Προμήθεια μεταλλικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 λίτρων (lt) με πλαστικό καπάκι, πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων 1.100 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 770 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 360 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων ανακύκλωσης χωρητικότητας 240 λίτρων (lt) χρώματος μπλε, κάδων μικροαπορριμμάτων χωρητικότητας 100 λίτρων (lt) και πλαστικών κάδων συλλογής οργανικών απορριμμάτων/προκομποστοποίησης χωρητικότητας 240 λίτρων (lt)

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι ματαιώνεται η διενέργεια (λόγω τροποποίησης των όρων)  του επαναληπτικού ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού, στην ελληνική γλώσσα, που αφορά στην “Προμήθεια μεταλλικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 λίτρων (lt) με πλαστικό καπάκι, πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων 1.100 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 770 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 360 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων   ανακύκλωσης χωρητικότητας 240 λίτρων (lt) χρώματος μπλε, κάδων μικροαπορριμμάτων χωρητικότητας 100 λίτρων (lt) και πλαστικών κάδων συλλογής οργανικών απορριμμάτων/προκομποστοποίησης χωρητικότητας 240 λίτρων (lt) για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης” ως προς τα τμήματα 1 και 6 του ενδεικτικού προϋπολογισμού π.δ. 505.300,00 € με το Φ.Π.Α. 24%.

Οι νέες ημερομηνίες υποβολής και αποσφράγισης των προσφορών θα ανακοινωθούν με νέα δημοσίευση.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 κ.α.α.

Π. ΛΕΚΑΚΗΣ

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η No 62/2017

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει επαναληπτικό ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό διαγωνισμό για την “Προμήθεια μεταλλικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 λίτρων (lt) με πλαστικό καπάκι, πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων 1.100 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 770 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 360 λίτρων (lt), πλαστικών τροχήλατων κάδων ανακύκλωσης χωρητικότητας 240 λίτρων (lt) χρώματος μπλε, κάδων μικροαπορριμμάτων χωρητικότητας 100 λίτρων (lt) και πλαστικών κάδων συλλογής οργανικών απορριμμάτων/προκομποστοποίησης χωρητικότητας 240 λίτρων (lt) για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης” ως προς τα τμήματα 1 και 6 του ενδεικτικού προϋπολογισμού π.δ. 505.300,00 € με το Φ.Π.Α. 24%.

Αριθμός Συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ) : 65216

1) Αναθέτουσα Αρχή : ο Δήμος Θεσσαλονίκης ο οποίος ανήκει στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) με κύρια δραστηριότητα την παροχή Γενικών Δημοσίων Υπηρεσιών, Ταχ.Δ/νση : Βασ.Γεωργίου Α΄1 Τ.Κ. 54636, ιστοσελίδα (site) του Δήμου : thessaloniki.gr, κωδικός NUTS : GR122.

Πληροφορίες Ε.Σκέντου, τηλ.2313 317535, fax  2313 317519, e-mail : e.skentou@thessaloniki.gr.

2) CPV : 34928480-6 Δοχεία και κάδοι απορριμμάτων

3) Υποδιαίρεση σε τμήματα: Η σύμβαση υποδιαιρείται σε δύο (2) τμήματα.

Προσφορές υποβάλλονται για ένα ή περισσότερα τμήματα.

Ειδικότερα η προμήθεια αφορά :

ΤΜΗΜΑ 1 : Μεταλλικοί τροχήλατοι κάδοι αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 λίτρων με πλαστικό καπάκι π.δ. 397.668,00 € με το Φ.Π.Α. 24%

ΤΜΗΜΑ 6 : Κάδοι μικροαπορριμμάτων χωρητικότητας 100 λίτρων π.δ. 107.632,00 € με το Φ.Π.Α. 24%.

4) Ποσότητα ή έκταση της σύμβασης : 505.300,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% (407.500,00 € χωρίς το Φ.Π.Α.).

5) Πηγή χρηματοδότησης : ανταποδοτικά τέλη

6) Γλώσσα σύνταξης προσφορών : ελληνική

7) Νόμισμα : ευρώ

8) Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης : Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς ανά τμήμα του ενδεικτικού προϋπολογισμού (α/α), μόνο βάσει τιμής.

9) Ελάχιστη χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς : δώδεκα (12) μήνες.

10) Διάρκεια της σύμβασης  : δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή, πρωτοκόλλησή και ανάρτησή της στο ΚΗΜΔΗΣ

11) Δικαιούμενοι συμμετοχής : Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και σε περίπτωση ενώσεων τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε :

α. σε κράτος-μέλος   της Ένωσης

β. σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ)

γ. σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος Ι της ως άνω Συμφωνίας καθώς και

δ. σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς.

Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

12) Προϋποθέσεις συμμετοχής : Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν  εγκεκριμένη προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή ή προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή που υποστηρίζεται από εγκεκριμένο πιστοποιητικό το οποίο χορηγήθηκε από έναν εγκεκριμένο πάροχο υπηρεσιών πιστοποίησης ο οποίος περιλαμβάνεται στον κατάλογο εμπίστευσης που προβλέπεται στην απόφαση 2009/767/ΕΚ και σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό (ΕΕ) 910/2014 και τις διατάξεις της Υ.Α. 56902/215 “Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)” και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) ακολουθώντας τη διαδικασία εγγραφής του άρθρου 5 της ίδιας Υ.Α.

13) Όροι συμμετοχής :

α) Δικαιολογητικά συμμετοχής : Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ESPD)

β) Εγγυητική επιστολή συμμετοχής

γ)Η τεχνική προσφορά θα περιέχει :

Εκτός από τεχνικά φυλλάδια/prospectus, στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν :

  1. Αναλυτική τεχνική περιγραφή των προσφερομένων ειδών.
  2. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ότι τα προσφερόμενα είδη είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της υπ’αριθμ.3/2017 μελέτης.
  3. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ότι αποδέχονται τη διενέργεια ποιοτικού ελέγχου των κάδων με τον τρόπο που αναλυτικά αναφέρεται στη μελέτη.
  4. Τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις όπως αναφέρονται αναλυτικά τις τεχνικές προδιαγραφές της υπ’αριθμ.3/2017 μελέτης για κάθε τύπο κάδου.
  5. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ότι παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας των κάδων η οποία θα είναι μεγαλύτερη ή ίση των δύο (2) ετών.
  6. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ότι : α. ο χρόνος παράδοσης δεν θα ξεπερνά τους δώδεκα (12) μήνες β. η παράδοση για τα είδη με α/α 1 και 6 θα είναι τμηματική και γ. η τελική παράδοση των κάδων πλήρως συναρμολογημένων θα γίνει σε σημείο που θα υποδειχθεί από την υπηρεσία με έξοδα του αναδόχου.
  7. Στην περίπτωση που ο προμηθευτής δεν είναι και κατασκευαστής, θα πρέπει να καταθέσει (ο προμηθευτής) επικυρωμένο αντίγραφο συμβολαίου ή συμφωνητικού σχετικό με την αντιπροσώπευση του κατασκευαστή από τον ίδιο, το οποίο θα ισχύει κατά την υποβολή της προσφοράς και μέχρι την ολοκλήρωση της ισχύος της διετούς εγγύησης καλής λειτουργία των ειδών.
  8. Δείγματα κατά τα οριζόμενα στις τεχνικές προδιαγραφές της υπ’αριθμ.3/2017 μελέτης.

14) Λόγοι αποκλεισμού : Λόγοι αποκλεισμού που σχετίζονται με ποινικές καταδίκες, καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και λοιπές καταστάσεις όπως αναλυτικά αναφέρονται στο άρθρο 2.2.3 διαπιστώνονται με τα σχετικά δικαιολογητικά του άρθρου 2.2.9 της υπ’αριθμ.62/2017 διακήρυξης που προσκομίζει ο οικονομικός φορέας.

15) Κριτήρια επιλογής : Κριτήρια επιλογής που σχετίζονται με την καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, την οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια, την τεχνική και επαγγελματική ικανότητα όπως αναλυτικά αναφέρονται στα άρθρα 2.2.4, 2.2.5 και 2.2.6 διαπιστώνονται με τα σχετικά δικαιολογητικά του άρθρου 2.2.9 της υπ’αριθμ.62/2017 διακήρυξης που προσκομίζει ο οικονομικός φορέας.

16) Εγγυήσεις : α. εγγυητική συμμετοχής ίση με το 2% της αξίας του τμήματος ή των τμημάτων  για τα οποία υποβάλλεται προσφορά χωρίς το Φ.Π.Α. β. εγγυητική καλής εκτέλεσης ίση με το 5% της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. γ. εγγυητική καλής λειτουργίας ίση με το 5% της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. (με την κατάθεση της εγγυητικής καλής λειτουργίας επιστρέφεται στον ανάδοχο η εγγυητική καλής εκτέλεσης).

17) Προδικαστικές προσφυγές

Προδικαστικές προσφυγές κατατίθενται ενώπιον της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)  κατά  της σχετικής πράξης  ή  παράλειψης της Αναθέτουσας Αρχής (άρθρο 360 παρ.1 Ν.4412/2016).

Δεν επιτρέπεται η άσκηση προδικαστικής προσφυγής κατά απόφασης της ΑΕΠΠ (άρθρο 362 παρ.4 Ν.4412/2016).

Σε περίπτωση προσφυγής κατά πράξης της αναθέτουσας αρχής, η προθεσμία για την άσκηση της προδικαστικής προσφυγής είναι :

  • δέκα (10) ημέρες από  την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης στον οικονομικό φορέα, αν  η  πράξη  κοινοποιήθηκε  με ηλεκτρονικά  μέσα ή με τηλεομοιοτυπία (άρθρο 361 παρ.1 περ.α΄ Ν.4412/2016) ή
  • δεκαπέντε (15) ημέρες αν χρησιμοποιήθηκαν άλλα μέσα επικοινωνίας (άρθρο 361 παρ.1 περ.β΄ Ν.4412/2016) άλλως
  • δέκα (10) ημέρες από την πλήρη, πραγματική ή τεκμαιρόμενη γνώση της πράξης που βλάπτει τα συμφέροντα του ενδιαφερόμενου οικονομικού φορέα. Ειδικά, για την άσκηση προσφυγής κατά προκήρυξης, η πλήρης γνώση αυτής τεκμαίρεται μετά την πάροδο δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση στο ΚΗΜΔΗΣ (άρθρο 361 παρ.1 περ.γ΄ Ν.4412/2016).

Σε  περίπτωση  παράλειψης, η  προθεσμία  για  την  άσκηση    της    προδικαστικής προσφυγής  είναι  δεκαπέντε (15)  ημέρες  από  την  επόμενη  της  συντέλεσης της προσβαλλόμενης παράλειψης (άρθρο 361 παρ.2 Ν.4412/2016).

Για το παραδεκτό της άσκησης της προδικαστικής προσφυγής κατατίθεται  από τον προσφεύγοντα παράβολο το ύψος του οποίου ανέρχεται σε ποσοστό 0,50 τοις εκατό (0,50%) της προϋπολογισθείσας αξίας χωρίς Φ.Π.Α. της σχετικής σύμβασης. Το ύψος του παραβόλου δεν μπορεί να είναι κατώτερο των εξακοσίων (600) ευρώ ούτε ανώτερο των δεκαπέντε χιλιάδων (15.0000) ευρώ (άρθρο 5 παρ.1 του Π.Δ.39/2017).

Στοιχεία αρμόδιου φορέα για τις διαδικασίες προσφυγής :

Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών  (ΑΕΠΠ)

Διεύθυνση : Λεωφ.Θηβών 198, Αγ.Ιωάννης Ρέντης, κτίριο Κεράνης, Αθήνα

Τηλέφωνο : +30 2132141216

Ε-mail : aepp@aepp-procurement.gr

Διεύθυνση Διαδικτύου : (URL) http ://www.aepp-procurement.gr

18) Διαδικτυακός τόπος υποβολής προσφορών : Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr  του Συστήματος.

19) Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών : 15-10-2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 07:00 π.μ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών : 16-11-2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 μ.μ.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

20) Ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης προσφορών :

Ημερομηνία : 22-11-2018 ημέρα Πέμπτη και  ώρα 10:00 π.μ.

21)Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης : 8-10-2018

22)Ημερομηνία παραλαβής της προκήρυξης από την Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης : 8-10-2018

23) Διάθεση τευχών διαγωνισμού :

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης αναρτάται :

  • στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση thessaloniki.gr
  • στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ
  • στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.)

Η διακήρυξη με όλα τα παραρτήματά της διατίθεται και εντύπως από την έδρα της Αναθέτουσας Αρχής.

24) Χορήγηση συμπληρωματικών πληροφοριών : τα αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών υποβάλλονται από εγγεγραμμένους στο Σύστημα οικονομικούς φορείς μέχρι την 8-11-2018 και ώρα 15:00 μ.μ., ηλεκτρονικά μόνο, στο δικτυακό τόπο του συγκεκριμένου διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr  του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. και φέρουν ηλεκτρονική υπογραφή.

Οι συμπληρωματικές πληροφορίες παρέχονται, εφόσον ζητηθούν εμπρόθεσμα, από τη Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης (Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών) και τη Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων

(Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας)  που συνέταξε τις τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α.ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάσετε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την διακήρυξη πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το έντυπο της οικονομικής προσφοράς πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έντυπο Προμήθειας πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το έντυπο της προδικαστικής προσφυγής σε μορφή doc πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ