22 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΕπαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση εργασιών επισκευής containers μεταφοράς απορριμμάτων

Επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση εργασιών επισκευής containers μεταφοράς απορριμμάτων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 27 Μαρτίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ.Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γρ.020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή επαναληπτική δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά, για την ανάθεση εργασιών επισκευής containers μεταφοράς απορριμμάτων του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων π.δ. 224.721,00€ με Φ.Π.Α. και σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80.

 

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η  Νο 6/2014

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 27 Μαρτίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ.Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γρ.020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή επαναληπτική δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά, για την ανάθεση εργασιών επισκευής containers μεταφοράς απορριμμάτων του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων  π.δ. 224.721,00€  με Φ.Π.Α.  και σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί μόνο όσοι ασχολούνται νόμιμα με την κατασκευή απορριμματοκιβωτίων, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα εξειδικευμένα συνεργεία, είναι εφοδιασμένοι με τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες και είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία επιμελητήρια. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, δεν πρέπει να απασχολούν ούτε κατά το χρόνο κατάθεσης των προσφορών, ούτε καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, ανασφάλιστο προσωπικό.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο 5% της προϋπολογισθείσας από την υπηρεσία δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α., σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή 7μηνης ισχύος από αναγνωρισμένη Τράπεζα.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, αρμόδια υπάλληλος Ι.Καραγιάννη, τηλ. 2310 494545.

Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίδονται από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, Ποσειδώνος 30 (έναντι ΜΑΚΡΟ), αρμόδιος υπάλληλος Θ.Καλκατζίκος, τηλ. 2310 494558.

Τα τεύχη του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η 28-3-2014 και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

Χ.ΚΑΠΟΝ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ