22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΕπαναληπτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση και...

Επαναληπτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση και λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 38 / 2019 (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για εννέα (9) χρόνια ακίνητο για τη στέγαση και λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να έχει τις εξής προδιαγραφές:
Να βρίσκεται μεταξύ των οδών: Μοναστηρίου-Αναγεννήσεως-26ης Οκτωβρίου-Μινώταυρου-Ρωξάνης-Δάφνης.
Να διαθέτει τρεις ξεχωριστούς χώρους. Είτε ισόγειο, 1ος, 2ος όροφος, είτε 1ος, 2ος & 3ος όροφος κ.ο.κ.
Ο κάθε όροφος να έχει ωφέλιμο εμβαδόν 250 – 350 τ.μ.
Όλοι οι χώροι να είναι απαλλαγμένοι από υγρασία, να διαθέτουν επαρκή φυσικό και τεχνητό φωτισμό, εξαερισμό, επαρκή θέρμανση και ψύξη, ενώ τα παράθυρα να καλύπτονται με κατάλληλο προστατευτικό πλέγμα.
Όλοι οι χώροι να διαθέτουν πυροπροστασία.
Οι χώροι του εξεταζόμενου ακινήτου θα πρέπει να εξασφαλίζουν εξαρχής ή μετά από επεμβάσεις του ιδιοκτήτη την οριζόντια και κάθετη προσβασιμότητα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Για το λόγο αυτό το ασανσέρ θα πρέπει να έχει διαστάσεις τουλάχιστον 1,10μ πλάτος και 1,50μ βάθος.
Ειδικότερα, προκειμένου να πληρούνται οι ελάχιστες προδιαγραφές λειτουργίας Δομών Παροχής Υπηρεσιών σε Αστέγους σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Δ23/οικ.19061/1457/22.04.2016 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1336/Β.
Ο εκμισθωτής υποχρεώνεται με δαπάνες του να μεριμνήσει ώστε το μίσθιο να είναι συνδεδεμένο και σε πλήρη λειτουργία με τα δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης και τηλεφώνου.

Αντίγραφο της πλήρους διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους στην παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.
Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 202-203, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00, Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος), τηλέφωνο: 231331 7254, 7446, fax : 231331 7707.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Άννα Αγγελίδου Πολυχρονιάδου

Για να κατεβάσετε την Περίληψη της επαναληπτικής Διακήρυξης, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε την επαναληπτική Διακήρυξη, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε την Αίτηση Συμμετοχής, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ