26.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΧρηματοδοτούμεναΠΕΠΕπέκταση του υφιστάμενου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ)

Επέκταση του υφιστάμενου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ)

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ:
«Επέκταση του υφιστάμενου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την προμήθεια εξοπλισμού για την αύξηση της δυναμικότητάς του και εργασίες αναβάθμισης του χώρου λειτουργίας – Φάση Β’» με Κωδικό ΟΠΣ 5003967 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΑΞΗΣ:
Η Β Φάση της Πράξης αφορά στην υλοποίηση του 2ου Υποέργου της Πράξης και αφορά στα εξής:

α) Επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού εξοπλισμού ως εξής: Επέκταση της μεταλλικής ανωδομής του υφιστάμενου κτιρίου πρεσών, όπου θα τοποθετηθεί η 4η πρέσα απορριμμάτων, και η κατασκευή επικάλυψης και πλαγιοκάλυψης στη επέκταση. Κατασκευή μονώροφου κτιρίου, όπου θα τοποθετηθούν τα υφιστάμενα φίλτρα άνθρακα των τριών πρεσών τα οποία θα μεταφερθούν από την υφιστάμενη θέση τους που είναι το κτίριο πρεσών. Κατασκευή διωρόφου κτιρίου με μεταλλικό φέροντα οργανισμό ορόφου, στο ισόγειο του οποίου θα ενσωματωθεί η δεξαμενή πυρόσβεσης, η δεξαμενή άρδευσης και το αντλιοστάσιο και στον όροφο, το 4ο φίλτρο άνθρακα. Προμήθεια και εγκατάσταση της 4ης πρέσας απορριμμάτων. Προμήθεια και εγκατάσταση του 4ου φίλτρου άνθρακα.

β) Βελτίωση της ηχομόνωσης του κτιρίου πρεσών.

γ) Φύτευση του οικοπέδου και του δώματος του νέου μονώροφου κτιρίου.

δ) Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος άρδευσης. Η σύμβαση κατασκευής υπογράφηκε την 12/12/2014 και έγινε η εγκατάσταση του αναδόχου στο έργο.

Το υποέργο υλοποιείται κανονικά εντός του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος υλοποίησης

ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΠΡΑΞΗΣ:
Παραδοτέο της Β’ φάσης αποτελεί το παραδοτέο του υποέργου 2:

Συγκρότημα συστήματος συμπίεσης απορριμμάτων. Συγκρότημα συστήματος φίλτρων αποκονίωσης – απόσμησης. Διαμορφωμένος περιβάλλοντας χώρος με φυτεύσεις και σύστημα άρδευσης.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: 3.601.250,00 €

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ