18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΕνημερωτικές Συναντήσεις Γονέων

Ενημερωτικές Συναντήσεις Γονέων

To Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας και το 1ο Π.Ε.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο 2020 τον πολύ επιτυχημένο θεσμό των «Ενημερωτικών Συναντήσεων Γονέων» με στόχο την ενημέρωση των γονέων των μαθητών που φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε σύγχρονα ζητήματα παιδαγωγικής.

Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρες 18:00 – 20:00μμ διαδικτυακή – ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Ο ποιοτικός χρόνος του γονέα με το παιδί του».

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω της Ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex και τη στήριξη του Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco στη Θεσσαλονίκη και με ταυτόχρονη μετάδοση από το κανάλι youtube του Δήμου Θεσσαλονίκης https://www.youtube.com/c/cityofthessaloniki

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι: α) ο κ. Γεώργιος  Κ.  Πούλος, εκπαιδευτικός, Συντονιστής των Μαθηματικών Αν. Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. με τίτλο εισήγησης: «Ο  Σωκράτης μένει πια στο σπίτι».

β) η κ. Μαρία Θεοχαρίδου-Ινεπολόγλου, φιλόλογος – απόφοιτος Τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ. με τίτλο εισήγησης: «Τα παιδιά μας, μας χρειάζονται. Πώς όμως;».

Συντονίστρια εκδήλωσης θα είναι η κ. Αναστασία Τσαβδάρη, εκπαιδευτικός, συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου 1ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο ποιοτικός χρόνος που περνά ένας γονιός με το παιδί του είναι κάτι που μας απασχολεί όλους. Αποτελεί  ένα ζήτημα  που διαμορφώνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του παιδιού, που σχετίζεται με την ψυχική του ηρεμία και που μας φέρνει πιο κοντά σ’ αυτό. Άλλωστε, ακόμη και με το πέρασμα των χρόνων οι δημιουργικές στιγμές που περάσαμε με τα παιδιά μας είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση», αναφέρει η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο