17.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΑυτοτελές Τμήμα Πολιτικής ΠροστασίαςΕνημέρωση σχετικά με τον κορωνοϊό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Ενημέρωση σχετικά με τον κορωνοϊό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Σε απόλυτη συνάρτηση με την βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και συνέχεια την ενημέρωσης από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας  προχώρησε στην έκδοση οδηγιών σε ψηφιακή μορφή σχετικά με την νόσο COVID-19.

Η ενημερωτική προσπάθεια της ΓΓΠΠ εντάσσεται στην καμπάνια: «Δεν φοβόμαστε/προστατευόμαστε/Ασπίδα μας, η γνώση». Γι’ αυτό το σκοπό, σε ειδικό πλαίσιο στην ιστοσελίδα www.civilprotection.gr έχει συμπεριλάβει:

  • Ψηφιακό έντυπο με 19 ερωτήσεις-απαντήσεις για τον κορωναϊό
  • Ψηφιακή έκδοση 8 Οδηγιών
  • Μετάφραση της ψηφιακής έκδοσης των 8 οδηγιών σε έξι γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά, ρώσικα, αλβανικά, αραβικά & φαρσί (περσικά)

Ώστε όλοι όσοι διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στην ελληνική επικράτεια να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας.

Παρακαλούμε για την συμβολή σας στην προώθηση με ανάρτηση των οδηγιών ή του συνδέσμου https://www.civilprotection.gr/el/koronoios-covid-19-hrisimes-odigies στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας σας ή/και με οποιονδήποτε άλλο δυνατό τρόπο. Επιπλέον παρακαλούμε όπως προωθήσετε στους Δήμους για περαιτέρω διάδοση οδηγιών.

Σχετικά με την δυνατότητα εκτύπωσης των οδηγιών από μέρους σας μπορούν να σας διατεθούν, κατόπιν σχετικού αιτήματος, τα ειδικά προς εκτύπωση σε τυπογραφείο ψηφιακά αρχεία.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ