16.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΜη κατηγοριοποιημένοΕνημέρωση για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας κατά τη...

Ενημέρωση για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των έκτακτων καιρικών φαινομένων από Παρασκευή 01-03-2024 μέχρι και το Σάββατο 02-03-2024.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Κλιματικής Προστασίας και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  των έκτακτων καιρικών φαινομένων από Παρασκευή 01-03-2024 μέχρι και το Σάββατο 02-03-2024.

Συγκεκριμένα:

  • Τις προμεσημβρινές – πρώτες μεσημβρινές  ώρες της Παρασκευή (1/3) : Μεγάλη πιθανότητα επικράτησης  ισχυρών νοτιοανατολικών ανέμων στα 5-6 και με ριπές  πιθανόν τοπικά έως και 7 μποφόρ αλλά και γρήγορη εξασθένηση!
  • Από τις μεσημβρινές προς  τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (1/3): Μεγάλη πιθανότητα πολύωρης και κατά διαστήματα έντονης βροχόπτωσης έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου,  ικανή να προκαλέσει την σταδιακή ή και αιφνίδια συσσώρευση υδάτων και φερτών υλικών κυρίως στις ευάλωτες σε πλημμυρικά φαινόμενα περιοχές της πόλης.
  • Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή σας κατά την διάρκεια εξέλιξης των φαινομένων.
  • Για ότι νεότερο θα υπάρξει επικαιροποίηση της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων.

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Εντεταλμένος Σύμβουλος Κλιματικής Προστασίας Δήμου Θεσσαλονίκης

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ