18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα-«Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας»

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα-«Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας»

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας» που περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα που αφορούν στην ιστορία της πόλης, διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Υπεύθυνος για τη διδασκαλία και το συντονισμό θα είναι ο σύμβουλος φιλολόγων – Ιστορικός, Λάμπρος Τσακτσίρας, που συμμετέχει εθελοντικά.
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος κύκλος μαθημάτων, διάρκειας 12 εβδομάδων, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 έως τα μέσα Δεκεμβρίου 2017. Στις διαλέξεις μπορούν να συμμετάσχουν 15 ενήλικοι κάτοικοι του Δήμου και 15 εκπαιδευτικοί. Τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Τετάρτη, κατά τις ώρες 17.30 έως 19.30, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Οδός:Εγνατίας 132). Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική, ενώ στο τέλος του προγράμματος θα χορηγείται στους συμμετέχοντες σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων. Η αίτηση θα αναρτηθεί :  από τις 09:00 π.μ, εδώ
Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχόμενων αιτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού. τηλ: 231331 8662-8664

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ