18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΕγκεκριμένες αναμορφώσεις των Προϋπολογισμών της Δωρεάς και των Κληροδοτημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης...

Εγκεκριμένες αναμορφώσεις των Προϋπολογισμών της Δωρεάς και των Κληροδοτημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης 2022

Για να κατεβάσετε την έγκριση της πρώτης (1ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022 της Δωρεάς «Χρήστου Καραμανλίδη», που διαχειρίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022 του κληροδοτήματος «Γεωργίου Βαφόπουλου», που διαχειρίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022 κληροδοτήματος «Βασιλείας, χήρας Ιωάννη Καραγιάννη», που διαχειρίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την έγκριση της πρώτης (1ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022 του κληροδοτήματος «Νικολάου Κουκουφλή», που διαχειρίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022 του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Νανοπούλου», που διαχειρίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την έγκριση της πρώτης (1ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022 του κληροδοτήματος «Άννας Πιτσιρώνη», που διαχειρίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ