14.6 C
Thessaloniki

“Δώσε χρώμα στο σχολείο σου”!

Η δράση «Δώσε χρώμα στο σχολείο σου» του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας ξεκίνησε το Σάββατο 12/3/2022!
Με ένα mural, που φιλοτέχνησε στο 18ο ΓΕΛ, μια παρέα φίλων, η τάξη του ’74. Η τάξη αυτή ήταν η πρώτη που φοίτησε σ’ αυτό το κτίριο, όταν το τότε 1ο (εξατάξιο) Γυμνάσιο Τούμπας απέκτησε δική του στέγη επί της οδού Παπάφη 130.
Με επικεφαλής τον απόφοιτο ’74 Γιάννη Κανίογλου, έναν άνθρωπο αφιερωμένο στην εθελοντική φιλοτέχνηση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων σχολείων σε όλη την Ελλάδα, οι άνθρωποι αυτοί, φίλοι παντοτινοί αποφάσισαν να κάνουν ένα reunion και να δώσουν χρώμα στο σχολείο τους με μια τοιχογραφία με συμβολικό θέμα.
Την προσπάθεια αυτή στήριξε η Λυκειάρχης κ. Χασιώτη και με την ευγενική χορηγία της η εταιρία Alpha Plan Consultants (ο επικεφαλής της Κλεόβουλος Αλεξιάδης, επίσης απόφοιτος ’74 του σχολείου).
Με τη δράση «Δώσε χρώμα στο σχολείο σου» καλλιτέχνες της πόλης με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλούνται να βάλουν τη δική τους πινελιά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης.” δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ