14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΔιοργάνωση Τελικού Συνεδρίου (Final Conference) στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Έργου LIFE...

Διοργάνωση Τελικού Συνεδρίου (Final Conference) στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Έργου LIFE ASTI

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι εταίρος στο έργο LIFE ASTI – Implementation of a forecAsting System for urban heaT Island effect for the development of urban adaptation strategies (Εφαρμογή συστήματος πρόγνωσης της Αστικής Θερμικής Νησίδας με σκοπό την ανάπτυξη στρατηγικών αστικής προσαρμογής), μαζί με φορείς από την Ελλάδα και την Ιταλία.

Στόχος του Έργου είναι ο σχεδιασμός και η πιλοτική εφαρμογή ενός συνόλου συστημάτων για τη βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη της επίδρασης του φαινομένου της Αστικής Θερμικής Νησίδας (ΑΘΝ), κατά τη διάρκεια θερμικών επεισοδίων και των επιπτώσεων του στην υγεία των κατοίκων τριών μεσογειακών πόλεων: της Θεσσαλονίκης (Δήμος Θεσσαλονίκης και Δήμος Παύλου Μελά), του Ηρακλείου και της Ρώμης.

Kαθώς το έργο πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο Τελικό Συνέδριο (Final Conference) που διοργανώνεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1).

To Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά μπορούν να το κάνουν από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://lever.webex.com/lever/j.php?MTID=m6ff27883add594eaeebe3bbea6de04ef (Meeting number: 2550 544 2110, Password: MDhj5p2cDX5). Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, πριν την ημερομηνία των εκδηλώσεων, στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://form.jotform.com/221163599575365.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων διά ζώσης είναι απαραίτητη η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είναι σε ισχύ την ημέρα των εκδηλώσεων, για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ