18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΔιοργάνωση δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου για την παρουσίαση καινοτόμου εργαλείου που αφορά τη...

Διοργάνωση δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου για την παρουσίαση καινοτόμου εργαλείου που αφορά τη βιώσιμη αστική κινητικότητα (έργο MOMENTUΜ)

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου MOMENTUΜ (Modelling Emerging Transport Solutions for Urban Mobility), στο οποίο ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει ως εταίρος, διοργανώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 ένα διαδικτυακό σεμινάριο στο οποίο θα παρουσιαστεί το «Εργαλείο Υποστήριξης Αποφάσεων» (Decision-Support Tool) που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου και το οποίο έχει ως σκοπό να επιτρέψει στους σχεδιαστές μεταφορών και τις διοικήσεις των πόλεων να προγραμματίσουν την ανάπτυξη λύσεων μεταφορών.

Το σεμινάριο είναι ελεύθερο και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το πως μπορεί να γίνει η εγγραφή (registration) μπορείτε να βρείτε εδώ. Να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός σε θέματα κινητικότητας για να παρακολουθήσει το σεμινάριο, αφού θα γίνει λεπτομερής παρουσίασή του από τον αρμόδιο εταίρο του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο MOMENTUΜ μπορεί κάποιος να αντλήσει από την επίσημη ιστοσελίδα του καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου εδώ. Επιπλέον, το MOMENTUM είναι παρόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Linkedin).

Τέλος, λεπτομέρειες για το ρόλο του Δήμου Θεσσαλονίκης στο έργο MOMENTUM, καθώς και άλλες καινοτόμες, χρηματοδοτούμενες, δράσεις που συμμετέχει ο Δήμος και αφορούν τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, μπορείτε να βρείτε σε σχετικό άρθρο (MOMENTUM key puzzle piece in larger Thessaloniki transition plan) που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ