18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και ΔικτύωνΔιεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου...

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Θέμα: Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην εθνική προσπάθεια προώθησης των “καθαρών” μορφών μετακίνησης. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο Δήμος μας προχωρά στην εκπόνηση ενός σχεδίου για την αποτελεσματική τοποθέτηση υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Συνεχίζοντας τις πρακτικές συμμετοχικού σχεδιασμού που εφαρμόστηκαν και σε παλαιότερα στρατηγικά σχέδια, ο Δήμος μας πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα προκειμένου να λάβει υπόψη τις προτιμήσεις των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης. Στόχος είναι η αξιοποίησης των αποτελεσμάτων της ερευνάς για:

  • την καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του Δήμου
  • την διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων
  • την διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων

Για τον σκοπό αυτό, απευθυνόμαστε στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας και βασιζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή στον σχεδιασμό με την συμπλήρωση της συγκεκριμένης ερευνάς.

Μπορείτε να βρείτε την έρευνα στον σύνδεσμο:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jY7qjmrIK06KYFqy4VZxdb_DhL6wKCxGssM6FEzk0NhURU5HUUZLNzU3QTlNMU9CMEJSM1VQOElYMS4u

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ