14.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔιενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την συντήρηση και επισκευή σκευών και λοιπού εξοπλισμού...

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την συντήρηση και επισκευή σκευών και λοιπού εξοπλισμού του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την συντήρηση και επισκευή σκευών και λοιπού εξοπλισμού του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, π.δ. 29.000,00 € με Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την συντήρηση και επισκευή σκευών και λοιπού εξοπλισμού του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, π.δ. 29.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ΚΤΙΡΙΟ Ε, 1ος όροφος, γραφείο 020) την 6-11-2013, ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.30 και ώρα λήξης 10.45.

Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε. 8%, οι κρατήσεις 1,5 % υπέρ Τ.Α.Δ.Κ.Υ. – Τ.Ε.Α.Δ.Υ., 0,5% υπέρ Τ.Π.Δ.Υ., 0,10 % υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.

Αντίγραφο της διακήρυξης και των λοιπών στοιχείων του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το αρμόδιο Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων, Κλεάνθους 18, 1ος όροφος, τηλ. & φαξ 2313 318377, κ. Απ. Κελέσης και κ. Ζ. Κανελλοπούλου.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ