15.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔιενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της ενέργειας : «Υπηρεσίες...

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της ενέργειας : «Υπηρεσίες ανάπτυξης Υποδομής Γεωχωρικών Πληροφοριών Δήμου Θεσσαλονίκης»

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της ενέργειας: «Υπηρεσίες ανάπτυξης Υποδομής Γεωχωρικών Πληροφοριών Δήμου Θεσσαλονίκης», π.δ. 40.000,00 € με Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στην ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της ενέργειας : «Υπηρεσίες ανάπτυξης Υποδομής Γεωχωρικών Πληροφοριών Δήμου Θεσσαλονίκης, π.δ. 40.000,00 € με Φ.Π.Α.», για τις ανάγκες  της Διεύθυνσης  Δόμησης &  Πολεοδομικών Εφαρμογών, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές, συμπλήρωση τιμολογίου και με κριτήριο κατακύρωσης τη  συμφερότερη από τεχνικοοικονομικής απόψεως προσφορά, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε’ του Κεντρικού Καταστήματος του  Δήμου Θεσσαλονίκης Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 την 15/01/2014 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10.00΄ π.μ. και ώρα λήξης 10.15΄ π.μ.

Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.

Τον ανάδοχο βαρύνουν ο Φ.Ε., τα έξοδα δημοσίευσης και κάθε τυχόν  νόμιμη κράτηση. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης  Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ.3 του Ν.4013/2011)

Πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές  θα δίνονται από την  Διεύθυνση Δόμησης &  Πολεοδομικών Εφαρμογών – Τμήμα  Γεωχωρικών Πληροφοριών, Κο  Μισιρλόγλου Συμεών στο τηλέφωνο 2313317205.

Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από την  Διεύθυνση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρησης- Τμήμα  Προκυρήξεων & Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 αρμόδιος υπάλληλος Αθ. Βιδιαδάκης κτίριο Β γραφείο 109 τηλ. 2313317531.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

 Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ