21.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔιενέργεια δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση και εκμετάλλευση...

Διενέργεια δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση και εκμετάλλευση του κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος του 2ου, 4ου Γυμνασίου Τούμπας – 20ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για την εκμίσθωση του κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος του 2ου, 4ου Γυμνασίου Τούμπας και 20ου Γ.Ε.Λ. Θεσ/νίκης στην οδό Κλεάνθους 30 (Τ.Κ.54453)
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος του 2ου, 4ου Γυμνασίου Τούμπας και 20ου Γ.Ε.Λ. Θεσ/νίκης στην οδό Κλεάνθους 30 (Τ.Κ.54453) (δυναμικότητας 266 μαθητών).
Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί δημόσια στην αίθουσα Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κων. Καραμανλή 38Β’, 1ος όροφος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού,στις 29-04-2024, ημέρα Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 11,30 π.μ. Σε περίπτωση αποτυχίας του διαγωνισμού αυτός θα επαναληφθεί στις 20-05-2024 με την ίδια διαδικασία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης (Κων. Καραμανλή 38Β), απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 14:30).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αικατερίνη Μπαλτζάκη

Για να κατεβάσετε την Περίληψη της Προκήρυξης, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ