17.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔιενέργεια δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου για την εφαρμογή της...

Διενέργεια δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου για την εφαρμογή της δράσης “Εξειδικευμένες υπηρεσίες συλλογής δεδομένων, εφαρμογής υδραυλικών μοντέλων, επεξεργασίας σεναρίων εφαρμογής και προμήθειας ειδικού εξοπλισμού”

Διενέργεια δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου για την εφαρμογή της δράσης “Εξειδικευμένες υπηρεσίες συλλογής δεδομένων, εφαρμογής υδραυλικών μοντέλων, επεξεργασίας σεναρίων εφαρμογής και προμήθειας ειδικού εξοπλισμού” της Πράξης “Ολοκληρωμένη Παρακολούθηση των Περιβαλλοντικών Προβλημάτων των ακτών σε θαλάσσιες περιοχές και τρόποι αντιμετώπισής τους – ICME” του προγράμματος BLACK SEA BASIN 2007-2013, π.δ. 232.000,00 € με Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην επιλογή αναδόχου για την εφαρμογή της δράσης “Εξειδικευμένες υπηρεσίες συλλογής δεδομένων, εφαρμογής υδραυλικών μοντέλων, επεξεργασίας σεναρίων εφαρμογής και προμήθειας ειδικού εξοπλισμού” της Πράξης “Ολοκληρωμένη Παρακολούθηση των Περιβαλλοντικών Προβλημάτων των ακτών σε θαλάσσιες περιοχές και τρόποι αντιμετώπισής τους – ICME” του προγράμματος BLACK SEA BASIN 2007 -2013, π.δ. 232.000,00 € με Φ.Π.Α., προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από τεχνικοοικονομική άποψη προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ΚΤΙΡΙΟ Ε, ημιώροφος, γραφείο 020) την 2-6-2014 ημέρα Δευτέρα, ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 12.00 και ώρα λήξης 12.30.

Τον προμηθευτή βαρύνουν ο φόρος εισοδήματος 8%, η κράτηση 0,10 % υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.

Αντίγραφο του τεύχους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, στο κεντρικό δημοτικό κατάστημα, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος, κτίριο Β΄, γραφείο 109Β, τηλ. 2313 317532, αρμ. κ. Μαρία Θωμαΐδου ενώ πληροφορίες για τους όρους της διακήρυξης, τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Δ/νση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων, Κλεάνθους 18, τηλ. 2313 318374 – 5, φαξ 2310 511 156, αρμ. κ. Απόστολος Κελέσης και κ. Παρασκευή Τζουμάκα.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ