12.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Νο 2/2023 (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ) Για τη μίσθωση από το Δήμο...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Νο 2/2023 (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ) Για τη μίσθωση από το Δήμο Θεσσαλονίκης ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση της Εποπτείας Κάδων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Μηχανικών Μέσων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 2/2023 (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για έξι (6) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση της Εποπτείας Κάδων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Μηχανικών Μέσων Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση (κύριο και περιφερειακό δίκτυο) όχι μεγαλύτερη των είκοσι (20) χιλιομέτρων από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Το συνολικό ελάχιστο εμβαδόν του οικοπέδου πρέπει να είναι 1.500 τ.μ. και να περιλαμβάνει κτίριο με ελάχιστο εμβαδόν 500 τ.μ., το οποίο να είναι απαλλαγμένο από υγρασία, να έχει φυσικό φωτισμό, αερισμό, να καλύπτει τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων, να έχει χώρους υγιεινής και να διαθέτει σε πλήρη λειτουργία επαρκή θέρμανση και ψύξη.

Επίσης, το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει περίφραξη, εξώπορτα, τριφασικό ρεύμα, δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, τηλεφωνικές γραμμές, δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, κουβούκλιο που να λειτουργεί ως φυλάκιο, άσφαλτο στον περιβάλλοντα χώρο που βρίσκεται το κτίριο. Στους χώρους του συγκεκριμένου ακινήτου θα πρέπει να εξασφαλίζεται εξαρχής ή μετά από επεμβάσεις του ιδιοκτήτη η προσβασιμότητα στα άτομα με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 106Α, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00,  Διεύθυνση:  Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (1ος όροφος),  τηλέφωνο: 231331 7446, 7101.

Αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

 

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τη διακήρυξη, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ