13.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔιακήρυξη με στοιχεία των (6) που αφορά τη μίσθωση ακινήτου που θα...

Διακήρυξη με στοιχεία των (6) που αφορά τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση & λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Τούμπας

Διακήρυξη με στοιχεία των (6) που αφορά τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση & λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Τούμπας σε βάρος του λογαριασμού μας

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 59 / 2015

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5) χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση και λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Τούμπας.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει :
Να είναι κατά προτίμηση ισόγειο ή να παρέχει πρόσβαση σε ΑμεΑ.
Να βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Τούμπας και να περικλείεται από τις οδούς Βαλτετσίου, Διογένους, ’νω Τζουμαγιάς και Πεστών.
Να περιλαμβάνει χώρο συνολικής μικτής επιφάνειας περίπου από 250 έως 350 τ.μ., το οποίο θα αποτελείται από τρεις αίθουσες διδασκαλίας συνολικής μικτής επιφάνειας από 80 έως 115 τμ., γραφείο, κουζίνα και βοηθητικούς χώρους.
Θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο ή να διαμορφωθεί κατάλληλα από τον εκμισθωτή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως παιδικός σταθμός.
Να αποτελεί χώρο κύριας χρήσης, να είναι απαλλαγμένο από υγρασία, να έχει φυσικό φωτισμό, αερισμό, και να καλύπτει τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων.
Να υπάρχουν χώροι υγιεινής ξεχωριστά ενηλίκων, παιδιών και βρεφών (αλαξιέρα, ντουζιέρα).
Όλοι οι χώροι πρέπει να διαθέτουν σε πλήρη λειτουργία επαρκή θέρμανση και ψύξη.
Με δαπάνη επίσης του ιδιοκτήτη – εκμισθωτή θα γίνει κάθε απαιτούμενη οικοδομική εργασία για την καλή λειτουργία του κτηρίου σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υπηρεσίας (χρωματισμοί, δάπεδα, κουφώματα, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κ.λ.π.) και θα εγκατασταθεί σύστημα δομημένης καλωδίωσης για τη λειτουργία δικτύου Η/Υ και τηλεφώνων και για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τις απαιτούμενες θέσεις εργασίας.

Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας, καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο 202-203, Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θεσσαλονίκης ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00, Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄ 1 (2ος όροφος), τηλέφωνο: 231331 7254, 7446, fax : 231331 7707.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ