18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσιος ανοιχτός επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση εργασιών επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων...

Δημόσιος ανοιχτός επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση εργασιών επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δημόσιος ανοιχτός επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση εργασιών επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Θεσσαλονίκης π.δ. 108.240,00 € με Φ.Π.Α. (κατηγορίες 2 και 4 του ενδεικτικού προϋπολογισμού)

 

 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η  Νο 3/2014 

 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 14 Μαρτίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ.Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γραφείο 020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή επαναληπτική δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά (το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στις τιμές του πίνακα κόστους ενδεικτικών εργασιών της μελέτης) για την ανάθεση εργασιών επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Θεσσαλονίκης π.δ. 108.240,00 €  με Φ.Π.Α.  (κατηγορίες 2 και 4 του ενδεικτικού προϋπολογισμού) και σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί μόνο όσοι  διαθέτουν τις σχετικές εγκαταστάσεις, συνεργεία ή εργαστήρια επισκευής οχημάτων, μηχανημάτων ή των μηχανικών μερών τους και είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία επιμελητήρια.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο 5% της προϋπολογισθείσας από την υπηρεσία δαπάνης με το Φ.Π.Α., σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή 7μηνης ισχύος από αναγνωρισμένη Τράπεζα.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, αρμόδιοι υπάλληλοι Ι. Καραγιάννη και Π. Βοϊδης, τηλ. 2310 494545.

Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίδονται από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, κτίριο Β, γραφείο 109 1/Β, αρμόδια υπάλληλος Ε. Σκέντου, τηλ. 2313 317535.

Τα τεύχη του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η 17-3-2014 και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Χ. ΚΑΠΟΝ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ