15.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για την παροχή συσσιτίου σε άπορους, άστεγους, πρόσφυγες και...

Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για την παροχή συσσιτίου σε άπορους, άστεγους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες

Προκήρυξη δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την παροχή συσσιτίου σε άπορους, άστεγους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες, προϋπολογισμού δαπάνης διακοσίων τριάντα οκτώ, οκτακοσίων δύο ευρώ και εξήντα πέντε λεπτών (238.802,65 €), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

 

 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η   No  14/2013      

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό, προϋπολογισμού δαπάνης διακοσίων τριάντα οκτώ, οκτακοσίων δύο ευρώ και εξήντα πέντε λεπτών (238.802,65 €), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με αντικείμενο την : Παροχή συσσιτίου σε άπορους, άστεγους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμών στις  19/08/2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30΄- 10:00΄ στο Κτίριο Ε, γραφείο 020, του Κεντρικού Δημοτικού Καταστήματος, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι νόμιμα ασχολούνται με την παρασκευή και τη διανομή μαγειρεμένου φαγητού (συστηματοποιημένου επισιτισμού, catering) και είναι εγγεγραμμένοι στα αντίστοιχα επιμελητήρια. Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 5% επί του προϋπολογισμού της Υπηρεσίας με τον Φ.Π.Α. σε εγγυητική επιστολή 10μηνης ισχύος αναγνωρισμένης Τράπεζας ή Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Τεύχη της προκήρυξης θα διατίθενται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος, τηλ. 2310/509.013 πληροφορίες κ. Ζ. Νίκου. Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές κ. Μ. Τσακαλίδου, τηλ. 2310/509.013 -4.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ