23.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσια πλειοδοτική δημοπρασία με φανερές και προφορικές προσφορές για εκποίηση - ανακύκλωση,...

Δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία με φανερές και προφορικές προσφορές για εκποίηση – ανακύκλωση, TONER 1439 τεμ.

Ο Δήμος θεσ/νίκης προκηρύσσει (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ) δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία με φανερές και προφορικές προσφορές για εκποίηση – ανακύκλωση, TONER 1439 τεμ. της Δ/νσης Οικ. & Ταμ. Διαχείρισης (Τμ. Αποθηκών)

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 39

Ο Δήμος θεσ/νίκης προκηρύσσει ( ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ) δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία με φανερές και προφορικές προσφορές για εκποίηση – ανακύκλωση, TONER 1439 τεμ. της Δ/νσης Οικ. & Ταμ. Διαχείρισης (Τμ. Αποθηκών)

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή δημοπρασιών στις 19/6/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα έναρξης 14:00 και λήξης 14:30 στο γραφείο 020 κτίριο Ε Δήμου Θεσ/νίκης Βασ. Γεωργίου Α΄1α.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το TONER 0,50 €/τεμ.
Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζεται σε ποσό 10% του ορίου πρώτης προσφοράς σε γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ισχύος 6 μηνών.
Αντίγραφο της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν από το Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, οδός Βασ.Γεωργίου Α΄ 1Α, 1ος όροφος, γραφείο 109 1Β,από την κ. Αλ. Αθανασοπούλου, τηλ.: 2313/317534.
Πληροφορίες των λοιπών στοιχείων της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τον τον κ. Μ. Μαράκη τηλ. 2313/317836 (για τη Δ/νση Οικ. & Ταμ. Διαχείρισης, Τμ. Αποθηκών).
Tα τεύχη της διακήρυξης του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσ/νίκης στη διεύθυνση www. thessaloniki.gr.

 

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ