24.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΔημόσια επαναληπτική πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Περιπτέρου Πολιτισμού &...

Δημόσια επαναληπτική πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Περιπτέρου Πολιτισμού & Αναψυχής στον Κήπο των Εποχών (Π.Π.Α 3) στο παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  Ν.   3 / 2019

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει δημόσια επαναληπτική πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Περιπτέρου Πολιτισμού & Αναψυχής στον Κήπο των Εποχών (Π.Π.Α 3) στο παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης εμβαδού 103,18 τμ .

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Δημοπρασιών στις 7/2/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 πμ στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε΄του Δημαρχιακού Μεγάρου επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α΄1.

Σαν ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς του ετήσιου μισθώματος, το οποίο αποτελεί και την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίζεται το ποσό των είκοσι οκτώ χιλιάδων ευρώ  ( 28.000,00 €). Το ποσό του μισθώματος που θα προσφέρει ο τελευταίος πλειοδότης θα προσαυξάνεται κάθε χρόνο σε ποσοστό 3% επί του εκάστοτε προκύπτοντος μισθώματος.Η διάρκεια της σύμβασης είναι πενταετής (5ετής), με δυνατότητα παράτασης τριών (3) χρόνων και αρχίζει από την επομένη της υπογραφής του μισθωτηρίου – συμφωνητικού, αλλιώς από την επομένη της εκπνοής της προθεσμίας των δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της πρόσκλησης του πλειοδότη για την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού.

Ως εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία (ποσοστό 10% του ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς) τόσο για τον πλειοδότη όσο και για τον εγγυητή αυτού, ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (2.800,00€) για τον καθένα και συνίσταται είτε σε γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων είτε σε εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας της ημεδαπής, αορίστου διάρκειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της δημοπρασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, γραφείο 203Α  στο κτίριο Β΄ του επί της οδού Βασ. Γεωργίου Α΄1 του Δημαρχιακού Μεγάρου, τις εργάσιμες μέρες και ώρες  (κ. Ανδρουλάκη Ελένη, τηλ. 2313317237). Επίσης μπορούν να λαμβάνουν γνώση της διακήρυξης από την ιστοσελίδα του Δήμου: www.thessaloniki.gr.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ – ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάσετε την διακήρυξη πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ