23.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔιαβουλεύσεις ΠροκηρύξεωνΔημόσια διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού για την προμήθεια την...

Δημόσια διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού για την προμήθεια την προμήθεια ειδών διατροφής – βρεφικών τροφών για τις ανάγκες της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, του ΟΒΡΕΠΟΜ και του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης “Ο Άγιος Στυλιανός”, προϋπολογισμού δαπάνης 1.763.388,18 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Δημόσια διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού για την προμήθεια την προμήθεια ειδών διατροφής – βρεφικών τροφών για τις ανάγκες της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, του ΟΒΡΕΠΟΜ και του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης “Ο Άγιος Στυλιανός”, για εικοσιτέσσερις μήνες από την υπογραφή των αντίστοιχων συμφωνητικών, προϋπολογισμού δαπάνης 1.763.388,18 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στο e-mail: promitheies@thessaloniki.gr .
Επίσης, ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Ν. 4412/16, θα πρέπει οι παρατηρήσεις των εμπλεκομένων οικονομικών φορέων στη διαβούλευση να γνωστοποιούνται στους υπόλοιπους υποψήφιους οικονομικούς φορείς, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Διαφάνειας θα αναρτήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα, επί των διαβουλεύσεων, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις, που αποστέλλονται στο Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, μέσω του promitheies@thessaloniki.gr, μετά από προώθηση αυτών.

Για να κατεβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τους Ειδικούς Όρους, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό του Δημοτικού Ιδρύματος “Ο ΑΓ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ”, πατήστε  εδώ

Για να κατεβάσετε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ., πατήστε εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ