16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔιαβουλεύσεις ΠροκηρύξεωνΔημόσια Διαβούλευση της υπ΄ αριθμ. Α3/2017 Μελέτης του Τμήματος Ανακύκλωσης της Δ/νσης...

Δημόσια Διαβούλευση της υπ΄ αριθμ. Α3/2017 Μελέτης του Τμήματος Ανακύκλωσης της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων αναφορικά με το έργο : “Συλλογή και Διαχείριση μεταχειρισμένων συσσωρευτών (τύπου Μολύβδου-Οξέος) από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης”

Δημόσια Διαβούλευση της υπ΄ αριθμ. Α3/2017 Μελέτης του Τμήματος Ανακύκλωσης της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων

Αναφορικά με το έργο που αφορά τη : “Συλλογή και Διαχείριση μεταχειρισμένων συσσωρευτών (τύπου Μολύβδου-Οξέος) από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης” προς ανακύκλωσή τους, κατόπιν διενέργειας φανερής, πλειοδοτικής, προφορικής Δημοπρασίας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ : ΠΕΜΠΤΗ 18/01/2018 και ΩΡΑ  23.59΄.

Μετά το πέρας της προθεσμίας για τη διενέργεια της Διαβούλευσης, θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης (www.thessaloniki.gr), με τα στοιχεία των οικονομικών φορέων, που συμμετείχαν στη διαδικασία και θα αναρτώνται οι παρατηρήσεις, που υποβλήθηκαν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την ανταπόκριση και συμμετοχή τους στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης, αποστέλλοντας  σχόλια ή αντιρρήσεις σχετικά με αυτήν, στο e-mail : z.kanellopoulou@thessaloniki.gr.

Για να κατεβάσετε την Τεχνική Μελέτη, κάντε κλικ ε δ ώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ