15.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔιαβουλεύσεις ΠροκηρύξεωνΔημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών & ενδεικτικού προϋπολογισμού για την προμήθεια χρωμάτων...

Δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών & ενδεικτικού προϋπολογισμού για την προμήθεια χρωμάτων για την εκτέλεση εργασιών χρωματισμών εξήντα (60) σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης προϋπολογισμού 41.0398,64 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών & ενδεικτικού προϋπολογισμού του συνοπτικού διαγωνισμού για την  προμήθεια χρωμάτων για τις ανάγκες του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για την εκτέλεση εργασιών χρωματισμών εξήντα (60) σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο προϋπολογισμός των υλικών ανέρχεται στο ποσό των 41.0398,64 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά ανά τμήμα του ενδεικτικού προϋπολογισμού και των τεχνικών προδιαγραφών (Α/Α/), μόνο βάσει τιμής.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα σχόλιά σας στο e-mail : promitheies@thessaloniki.gr, μέχρι την Παρασκευή 23-06-2017 και ώρα 23.59΄.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Ν. 4412/16, θα πρέπει οι παρατηρήσεις των εμπλεκομένων οικονομικών φορέων στη διαβούλευση να γνωστοποιούνται στους υπόλοιπους υποψήφιους οικονομικούς φορείς, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Διαφάνειας θα αναρτήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα, επί των διαβουλεύσεων, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις, που αποστέλλονται στο Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, μέσω του promitheies@thessaloniki.gr, μετά από προώθησή αυτών.

Για να κατεβάσετε την τεχνική έκθεση – προδιαγραφές πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τον ενδεικτικό προϋπολογισμό πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ