21.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΔημόσια διαβούλευση για την προκήρυξη διαγωνισμού της προμήθειας μικρογεύματος (δεκατιανού) για τη...

Δημόσια διαβούλευση για την προκήρυξη διαγωνισμού της προμήθειας μικρογεύματος (δεκατιανού) για τη σίτιση απόρων μαθητών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δημόσια διαβούλευση του Δήμου Θεσσαλονίκης για την προκήρυξη συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάθεση της προμήθειας μικρογεύματος (δεκατιανού) για τη σίτιση απόρων μαθητών των δημόσιων σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Δημόσια διαβούλευση για την προκήρυξη διαγωνισμού της προμήθειας μικρογεύματος (δεκατιανού) για τη σίτιση απόρων μαθητών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λήξη διαβούλευσης στις 27-9-2016 και ώρα 23:59.

Δημόσια διαβούλευση του Δήμου Θεσσαλονίκης για την προκήρυξη συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο ανάθεσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, για την ανάθεση της προμήθειας μικρογεύματος (δεκατιανού) για τη σίτιση απόρων μαθητών των δημόσιων σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης π.δ. 74.280,96 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα σχόλια σας έως και την Τρίτη 27-9-2016 στο e-mail : promitheies@thessaloniki.gr

 Σχέδιο Διακήρυξης για την προμήθεια μικρογεύματος (δεκατιανού) προς Διαβούλευση

ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ:

Πρώτο σχόλιο:

Αξιότιμοι κύριοι

 Λαμβάνοντας γνώση του σχεδίου της διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού έχουμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:

 Α) για την παραγωγή μικρογεύματος (σάντουιτς) απαιτείται η προσκόμιση σχετικής αδείας παραγωγής σάντουιτς της παραγωγού εταιρίας. η άδεια παρασκευής γευμάτων από μόνη της δεν καλύπτει την παραγωγή των σάντουιτς που  αποτελεί αντικείμενο του παρόντος διαγωνισμού

Β) η ενδεικτική τιμή του μικρογεύματος (σάντουιτς / τυρόπιτας) , κυρίως των σάντουιτς , με τις συννημένες στο διαγωνισμό προδιαγραφές (ημίσκληρο / ελληνικά ΠΟΠ τυριά και ελαιόλαδο) είναι κάτω του κόστους παραγωγής και τροφοδοσίας ( με τρέχουσες τιμές αγοράς των πρώτων υλών)

Με εκτίμηση

Χούτου Μαρία

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ