18.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης – Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ για το διαγωνισμό ανάθεσης...

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης – Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ για το διαγωνισμό ανάθεσης της μελέτης με τίτλο «Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη, Αρχιτεκτονική Μελέτη και Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου του Σχολικού Συγκροτήματος στην οδό Ικτίνου 5»

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης – Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ για το διαγωνισμό ανάθεσης της μελέτης με τίτλο «Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη, Αρχιτεκτονική Μελέτη και Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου του Σχολικού Συγκροτήματος στην οδό Ικτίνου 5»

Η Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατ’ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων:

  1. Της παρ. 10 του άρθρου 221 του Ν.4412/2016
  2. Της ΔΝΣ/61034/ΦΝ 466/04-12-2017 (ΦΕΚ 4841/29/12/2017 τ. Β’) απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

θα προβεί στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής κληρώσεων του Μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (Μη.Μ.Ε.Δ.), για την επιλογή δύο (2) τεχνικών υπαλλήλων ως μέλη επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση μελέτης (τακτικά και αναπληρωματικά) της παρ. 9α του άρθρου 221 του Ν.4412/2016. Με έγγραφο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Καθαριότητας θα υποβληθεί αίτημα προς το Τ.Ε.Ε. για τον ορισμό εκπροσώπου στη επιτροπή διαγωνισμού.

Η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά στην επιλογή τεχνικών υπαλλήλων, κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ, εγγεγραμμένους στο Μη.Μ.Ε.Δ., με εμπειρία, τεχνική εξειδίκευση και ειδικότητες που προσιδιάζουν στις υπό ανάθεση κατηγορίες μελετών, ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών για την συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο:

«Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη, Αρχιτεκτονική Μελέτη και Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου του Σχολικού Συγκροτήματος στην οδό Ικτίνου 5», προεκτιμώμενης αμοιβής 325.587,97 €, του ΦΠΑ συμπεριλαμβανομένου.

Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η επιτροπή διενέργειας κληρώσεων του άρθρου 5 παρ. 5.4.1 της υπ. αριθμ. ΔΝΣ/61034/ΦΝ 466/04-12-2017 Απόφασης, η οποία ορίστηκε για την διενέργεια των ηλεκτρονικών κληρώσεων μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Μη.Μ.Ε.Δ. για το έτος 2019, με την υπ. Αριθ. 19/14-1-2019 {ΑΔΑ: 9ΦΧΟΩΡ5-Θ4Λ} Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, αποτελείται από τους παρακάτω υπαλλήλους:

Τακτικά μέλη

Επώνυμο               Όνομα             Πατρώνυμο       Βαθμός/ΚΑ        Ιδιότητα

Βασιλόπουλος       Αναστάσιος      Κωνσταντίνος   Α / 4082            Πρόεδρος

Σταυροπούλου       Γεωργία            Βασίλειος         Β / 8928            Γραμματέας

Αναπληρωματικά μέλη

Επώνυμο               Όνομα              Πατρώνυμο       Βαθμός/ΚΑ        Ιδιότητα

Αλμπάνης              Νικόλαος          Σωτήριος          Α / 8669            Πρόεδρος

Στογιαννίδου          Κυριακή            Δημήτριος         Α / 6057            Γραμματέας

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1-8-2019 και ώρα 10:00 πμ, μέσω της ιστοσελίδας https://mimed.ggde.gr.

Η παρούσα ανακοίνωση, σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα δημοσιευθεί στις ιστοσελίδες:

  1. Του Δήμου Θεσσαλονίκης https://thessaloniki.gr και
  2. Του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών https://www.ggde.gr/

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ