18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΔημιουργικός Απρίλης 2019 στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου. Δράσεις για παιδιά και ενήλικες

Δημιουργικός Απρίλης 2019 στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου. Δράσεις για παιδιά και ενήλικες

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου,
την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και το Πάσχα

Στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) και στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου), αλλά και στο Πάσχα αφιερώνει το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Απριλίου, για παιδιά και ενήλικες, η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου.
Παραστατικές αφηγήσεις παραμυθιών, συγγραφείς που παρουσιάζουν τα βιβλία τους, εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με αξιόλογους φορείς της πόλης, δημιουργικά καλλιτεχνικά εργαστήρια, ενημερωτικές διαλέξεις, λέσχες ανάγνωσης, και πολλά ακόμη…

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου καθιέρωσε η ΙΒΒΥ, Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα το 1966, την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσει την προσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο.
Σε δυο μεγάλους δημιουργούς της παγκόσμιας λογοτεχνίας που έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα, τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ και τον Μιγκέλ ντε Θερβάντες είναι αφιερωμένη η 23η Απριλίου, ημέρα που έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου σας καλεί να γίνετε μέλη της βιβλιοθήκης και να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας τις δραστηριότητές της.

 

 

 

 

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

• Τρίτη 2 Απριλίου, 18:30
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!
Στη μωρολέσχη μας θα διαβάσουμε το βιβλίο «Θα με συγχωρέσεις;» της Sally Grindley από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και θα φτιάξουμε ένα δέντρο!
Η συγνώμη είναι θησαυρός γι’ αυτόν που τη ζητάει και γι’ αυτόν που τη δέχεται. Και η πραγματική φιλία βασίζεται στην πρόθυμη συγνώμη. Μια ακόμα τρυφερή ιστορία του αρκούδου Ζαχαρία και της αλεπουδίτσας Ναταλίας, που μένουν πάντα φίλοι, ό,τι κι αν συμβεί.
Το πρόγραμμα επιμελείται η Ελένη Κοϊδάκη
Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 6η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2 – 4 ετών και τους γονείς τους.
Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.
Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 1 γαλάζιο, 1 πράσινο, 1 καφέ χαρτόνι κανσόν Α4 και κόλλα στικ.
Mε προεγγραφή

• Τετάρτη 3 Απριλίου, 18:30
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Παρέα με τα παραμύθια του Άντερσεν
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου), η Χρυσάνθη Βουδούρη και η Ασημένια Ταμπάκη, μέλη του Εργαστηρίου Αφηγητών της Action Art www.action-art.gr θα αφηγηθούν παραμύθια του Άντερσεν, παραμύθια που άκουσαν και διάβασαν. Θα ζωντανέψουν τους ήρωες για να ταξιδέψουμε μαζί τους και να ανακαλύψουμε νέους τόπους.
Για παιδιά 5-8 ετών, με προεγγραφή

• Πέμπτη 4 Απριλίου, 18:30
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Agatha Christy – Μικρά κορίτσια με μεγάλες ιδέες
Μια νέα σειρά ιστοριών με τις οποίες νεαρά και λιγότερο νεαρά κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν ποιες ήταν και τι κατόρθωσαν οι σπουδαιότερες γυναίκες της σύγχρονης ιστορίας.
Σχεδιάστριες, ζωγράφοι, εξερευνήτριες, συγγραφείς, επιστήμονες, επαναστατικά πνεύματα.… Γυναίκες μοναδικές από τις οποίες έχουμε πολλά να μάθουμε και με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε.
Γυναίκες όπως η Agatha, που η συγγραφή 80 αστυνομικών μυθιστορημάτων της πρόσφερε τον τίτλο της «Βασίλισσας του Εγκλήματος» και την έκαναν έναν από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς στην εξέλιξη του λογοτεχνικού αυτού ρεύματος.
Η δράση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος και συνοδεύεται από οπτικοακουστικό υλικό.
Το πρόγραμμα επιμελείται η Αγγελική Φατίση
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και εντάσσεται στο εορταστικό πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου
Για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από 6 ετών και για ενήλικες, με προεγγραφή

• Τετάρτη 10 Απριλίου, 18:30
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Γνωρίζουμε τη συγγραφέα Βασιλική Παπαδοπούλου και το βιβλίο της “Το κορίτσι που δεν έτρωγε φρούτα”
Στο πλαίσιο των δράσεων με τίτλο «Γνωριμία με συγγραφείς της πόλης» η συγγραφέας Βασιλική Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει το βιβλίο της “Το κορίτσι που δεν έτρωγε φρούτα”. Μέσα από διαδραστική αφήγηση θα ενημερώσει τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους για τη διατροφική αξία των φρούτων και όχι μόνο!
Η Μαρία, μαθήτρια του δημοτικού, είχε όλες τις αρετές μιας καλής μαθήτριας αλλά είχε και κάτι κακό: δεν έτρωγε ποτέ φρούτα. Όλες οι προσπάθειες της μητέρας της δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. Όμως η τύχη είναι αυτή που πολλές φορές καθορίζει τη ζωή των ανθρώπων, ακόμη και εκείνων που αντιστέκονται. Έτσι, η Μαρία, που πρωταγωνιστούσε σε μία σχολική θεατρική παράσταση, έπρεπε να δαγκώσει ένα μήλο…
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φυλάτος και εντάσσεται στο εορταστικό πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου.
Για παιδιά από 4 ετών και άνω, με προεγγραφή

• Πέμπτη 11 Απριλίου, 18:30
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Παραμύθια για τεμπέληδες και τεμπελούδες και άλλες ιστορίες!
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) με αφηγήσεις λαϊκών παραμυθιών από όλο τον κόσμο, για τεμπέληδες και τεμπελούδες και άλλες ιστορίες.
Παραστατική αφήγηση : Χρυσάνθη Αντωνίου
Μουσική : Ζωγράφος Σταυρίδης
Για παιδιά από 4 – 94 ετών, με προεγγραφή

• Παρασκευή 12 Απριλίου, 18:30
Ξεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία
Η Λέσχη ανάγνωσης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 9 ετών. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μία Παρασκευή του μήνα, στις 6:30 το απόγευμα.
Στόχος της Λέσχης είναι η προώθηση της φιλαναγνωσίας. Τα παιδιά ξεκινούν και τελειώνουν ένα μαγικό ταξίδι… γνωρίζουν τα λογοτεχνικά βιβλία μέσα από ένα νέο πρίσμα διασκεδαστικό και δημιουργικό, ταυτίζονται με τους ήρωες παίζοντας ομαδικά παιχνίδια, γράφοντας και ζωγραφίζοντας.
Συντονίζει η Αγγελική Φατίση.
Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στις 6:30 το απόγευμα θα διαβάσουμε το βιβλίο «Ξεχωριστές Πασχαλινές Ιστορίες: Τρεις ιστορίες βασισμένες σε κείμενα μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων» της Ρένας Ρώσση- Ζαίρη από τις εκδόσεις Άγκυρα.
Με προεγγραφή

• Τρίτη 16 Απριλίου, 18:30
Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!
Στη μωρολέσχη μας θα διαβάσουμε το βιβλίο «Πάσχα και Λαμπρή χαίρονται οι λαγοί» από τις εκδόσεις Ψυχογιός και θα φτιάξουμε έναν πασχαλινό λαγό-κάρτα!
Το Πάσχα πλησιάζει και τα λαγουδάκια κάτι σκαρώνουν. Θα ανακαλύψουμε παρέα με τα ζώα του δάσους, πού κρύβονται τα λαγουδάκια και θα φτιάξουμε έναν πασχαλινό λαγό-κάρτα.
Το πρόγραμμα επιμελείται η Άννα Καλαϊτζίδου
Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 6η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2 – 4 ετών και τους γονείς τους.
Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: Χαρτόνια Α4 ένα ροζ απαλό και ένα ροζ έντονο,1 ζευγάρι ματάκια και κόλλα στικ.
Mε προεγγραφή

• Τετάρτη 17 Απριλίου, 18:30
Με τη Λίτσα την κουκλίτσα παίζουμε κουκλοθέατρο
Συζητάμε για τη φύση, τι μας αρέσει και τι παρατηρούμε; Με την βοήθεια της μουσικής θα γίνουμε δέντρα που κινούνται χορευτικά από τον αέρα, πουλάκια που πετούν και λουλούδια που ανθίζουν. Καθώς η μουσική θα χαμηλώσει η Λίτσα η κουκλίτσα θα παίξει κουκλοθέατρο και με την βοήθεια των ηρώων και εικόνων θα γράψουμε την δική μας ιστορία την οποία και θα ζωγραφίσουμε.
Έκτακτη ανακοίνωση: Παρακαλούνται όλοι οι σοφοί να έρθουν στο συμβούλιο της φύσης για να ανακαλύψουν ένα από τα μυστικά που θα την σώσουν.
Μιλάμε, χορεύουμε, ακούμε και δημιουργούμε. Είστε έτοιμοι;
Το πρόγραμμα επιμελείται η βρεφονηπιοκόμος Πένια Παπαδοπούλου
Για παιδιά 3-6 ετών, με προεγγραφή

• Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου, 18:30
Αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα!
Ο Ανδρέας Καρκαβίτσας, ο Κώστας Κρυστάλλης, ο Αλέξανδρος Μωραϊτίδης, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Τέλλος Άγρας, ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, ο Διονύσιος Σολωμός, ο Κοσμάς Πολίτης και ο Ευγένιος Ζαλοκώστας σε ένα βιβλίο διασκευασμένο για παιδιά. Δέκα αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα, από τους πιο αγαπημένους Έλληνες κλασσικούς συγγραφείς, ζωντανεύουν μέσα από υπέροχες εικόνες.
Τις αγαπημένες πασχαλινές ιστορίες μας, θα τις διακοσμήσουμε με όμορφες αυγοθήκες – πουλάκια που θα φτιάξουμε με τα χεράκια μας!
Με την Χριστίνα Τράπτσιου.
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: Χαρτόνι κανσόν άσπρο, κίτρινο, πορτοκαλί, φτερά κίτρινα και κόλλα στικ.
Για παιδιά από 4 ετών και άνω, με προεγγραφή

 Επιτραπέζια παιχνίδια
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 3.00 – 5.00
παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια με τους γονείς μας
ή με τους φίλους μας

 Εκπαιδευτικά Προγράμματα για μαθητές σχολείων

• Τετάρτη 3 Απριλίου, 10:00 – 12:00
• Τετάρτη 10 Απριλίου,10:00 – 12:00
• Τετάρτη 17 Απριλίου,10:00 – 12:00
Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας.
Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής παιδείας και η διαμόρφωση της κυκλοφοριακής τους νοοτροπίας
Το πρόγραμμα επιμελούνται & παρουσιάζουν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί Γκουτίδου Κωνσταντίνα & Ταχτεβρενίδου Σωτηρία.
Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής

• Τρίτη 9 Απριλίου, 10:00 – 12:00
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Γνωρίζουμε τη συγγραφέα Βασιλική Νευροκοπλή και το βιβλίο της «Ο μικρός μονομάχος»
Στο πλαίσιο των δράσεων με τίτλο «Γνωριμία με συγγραφείς της πόλης» η συγγραφέας Βασιλική Νευροκοπλή θα παρουσιάσει σε μαθητές πέμπτης και έκτης Δημοτικού το βιβλίο της «Ο μικρός μονομάχος».
Δύο είναι οι κόσμοι του Αργύρη. Ο κόσμος του σχολείου και ο ηλεκτρονικός.
Στον πρώτο ασφυκτιά, στον δεύτερο απελευθερώνεται. Στον έναν θυμάται όσα θέλει να ξεχάσει, στον άλλον ξεχνάει όσα δε θέλει να θυμάται. Μέχρι τη στιγμή που μια παρατεταμένη διακοπή ρεύματος θα αφαιρέσει από τη ζωή του και τους δύο κόσμους.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη και εντάσσεται στο εορταστικό πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου.
Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής

 Ξεναγήσεις σε μαθητές σχολείων
Πραγματοποιούνται προγραμματισμένες καθημερινές ξεναγήσεις σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων που στόχο έχουν την προώθηση της φιλαναγνωσίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το βιβλίο, τη βιβλιοθήκη, να γίνουν αναγνώστες, να μάθουν τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις τους.
Οι ξεναγήσεις συνοδεύονται με αφηγήσεις παραμυθιών και δραστηριότητες σχετικές με το βιβλίο και τη βιβλιοθήκη.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

• Τρίτη 2, 16, Απριλίου, 10:30
• Δευτέρα 8 Απριλίου, 10:30
Μοιράζομαι το χόμπι μου και ότι αγαπώ… Πλέκουμε με βελόνες
Εργαστήριο πλεξίματος με βελόνες πραγματοποιείται στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου με την εθελόντρια Χρύσα Παναρέτου.
Το εργαστήριο είναι δίωρο και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο
Πρόγραμμα εργασιών Απριλίου:
– Τεχνικές πλεξίματος φαντεζί, λάστιχο και δαντέλα
– Διαβάζω σχέδια και πατρόν για πλέξιμο. Αρχίζω το πρώτο μου πουλόβερ
– Επανάληψη και τελείωμα μπλούζας
Για όσες κυρίες συμμετέχουν. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις

• Δευτέρα 8 Απριλίου, 19:00
Παραμύθια σοφίας για ενήλικες
Η σοφία των λαών κρυμμένη σε παραμύθια ταξιδεύει για να μας δίνει δύναμη, ταξιδεύει με τη μουσική και με ιστορίες για όνειρα που ζωντανεύουν, με τη δύναμη των ευχών και με ιστορίες για γυναίκες που σαγηνεύουν.
Παραστατική αφήγηση: Χρυσάνθη Αντωνίου
Μουσική: Ζωγράφος Σταυρίδης
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

• Δευτέρα 8 Απριλίου, 20:30
Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας
Τα μέλη της Λέσχης θα συναντηθούν την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρα 20:30 για να συζητήσουν και να αναλύσουν το βιβλίο «Έγκλημα στο Πέρα» του Ahmet Umit από τις Εκδόσεις Πατάκης, που επέλεξαν να διαβάσουν από κοινού.
Η Λέσχη δραστηριοποιείται εδώ και 5 χρόνια και στόχο έχει την ουσιαστική γνωριμία με το συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος και τους συγγραφείς που ασχολούνται με αυτό.
Οι συναντήσεις των μελών πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα
Τη Λέσχη συντονίζουν οι : Αγγελική Φατίση και Τόλης Νικηφόρου
Για τα μέλη της Λέσχης

• Τρίτη 9 Απριλίου, 18:00
Λογοθεραπεία: Πότε κρίνεται χρήσιμο να απευθυνθώ σε έναν λογοθεραπευτή
Ενημερωτική διάλεξη σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:
Τι είναι λογοθεραπεία και με τι ασχολείται
Βασικά αναπτυξιακά ορόσημα της ομιλίας – λόγου και οι βασικές διαταραχές με έμφαση στα συμπτώματα
Πότε βάση των συμπτωμάτων κρίνεται χρήσιμο ο γονιός να απευθυνθεί σε έναν λογοθεραπευτή
Έγκαιρη διάγνωση και παρέμβαση
Συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό
Εισηγήτρια: Καραγεωργίου Ελένη Λογοθεραπεύτρια
Με προεγγραφή

• Δευτέρα 15 Απριλίου, 19:00
Το Παιδικό Βιβλίο, ένα παράθυρο στον κόσμο…
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου που γιορτάζονται κάθε χρόνο στις 2 και 23 Απριλίου αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου ενημερωτική διάλεξη για το παιδικό βιβλίο, την επίδραση και τα ωφέλη της αφήγησης και της ανάγνωσης βιβλίων στα παιδιά.
Για το θέμα θα μιλήσουν η νηπιαγωγός – συγγραφέας Κατερίνα Τζαβάρα και η ψυχολόγος Έλλη Γιαννοπούλου.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η συγγραφέας Νόρα Πυλόρωφ – Προκοπίου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

• Δευτέρα 15 Απριλίου, 20:30
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Λογοτεχνική εκδήλωση για τον Γάλλο συγγραφέα Jean Bloch Michel
Στο πλαίσιο της Λέσχης Ανάγνωσης Ελληνικής και Ξένης Πεζογραφίας θα πραγματοποιηθεί λογοτεχνική εκδήλωση για το έργο του Γάλλου συγγραφέα Jean Bloch Michel στενού φίλου του Albert Camus και πιο συγκεκριμένα για το βιβλίο του «Φροσύνη». Προσκεκλημένη της εκδήλωσης θα είναι η μεταφράστρια του βιβλίου Ευγενία Γραμματικοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια του Τομέα Λογοτεχνίας του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η Αγγελική Φατίση.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Οκτάνα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 2310324666).

Έναρξη εγγραφών για συμμετοχή στις δραστηριότητες Τετάρτη 27/3/2019

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου είναι μέλος του Δικτύου Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση Βιβλιοθηκών και Μουσείων
Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmail.gr
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/
Fan page Facebook: https://www.facebook.com/perifereiakivivliothikixarilaou?ref=hl
Instagram: https://www.instagram.com/charilaoulibrary/?hl=el

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ