16.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΕπαναλειτουργεί η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη από αύριο, Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Επαναλειτουργεί η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη από αύριο, Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Επαναλειτουργεί από αύριο, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο.

Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται ελεύθερα τις εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 08.00 έως 20.30, ενώ λόγω των εορτών το ωράριο τροποποιείται.

Συγκεκριμένα, η βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει την Μεγάλη Πέμπτη και την Τρίτη μετά το Πάσχα από τις 08.30 έως τις 15.00. Την Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή.

Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί πλέον παιδικό τμήμα με εκδόσεις, δανειστική βιβλιοθήκη και χώρους εκδηλώσεων, ενώ στον ημιόροφο στεγάζεται το ξενόγλωσσο τμήμα. Στον 3ο όροφο το κοινό μπορεί να βρει βιβλία σχετικά με την επιστήμη και την τέχνη, στον 4ο όροφο λογοτεχνία και παλιές συλλογές και στον 5ο περιοδικά.

Για την Τρίτη 3 Μαΐου 2017, σχεδιάζεται η διοργάνωση ολοήμερων δράσεων και εκδηλώσεων, ανοικτών για το κοινό, από όλα τα τμήματα της βιβλιοθήκης, με στόχο την εκ νέου γνωριμία με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ